1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DHMİ yönetim kurulu üyeliğine atama yapıldı
DHMİ yönetim kurulu üyeliğine atama yapıldı

DHMİ yönetim kurulu üyeliğine atama yapıldı

Adalet, Dışişleri, Kültür ve Turizm ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

A+A-

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yönetim kurulu üyeliğine Erol Çıtak atandı.

12 Ocak 2017 Tarihli ve 29946 Sayılı Resmî Gazete ilanında yer alan, 2016/934 karar sayısıyla; "Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Erol ÇITAK’ın atanması, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun görülmüştür." ifadesine yer verildi.

Erol Çıtak kimdir?

erol-citak.jpgUlaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Demiryolları Düzenleme Genel Müdür Vekili olarak görev yapmakta iken, Altyapı Yatırımları Genel Müdürü olarak atanan Erol Çıtak 15.08.2016 tarihinde yeni görevine başladı.

1959 Ankara doğumlu Erol Çıtak, Gazi Üniversitesi Makine Fakültesi, Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi.

1981 yılında iş hayatına DLH Genel Müdürlüğünde Makine Mühendisi olarak başladı. (1989-2000) DLH Genel Müdürlüğü Etüt İmalat Şube Müdürü, (2000-2001) DLH Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanlığı, (2002-2012) DLH Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüten Çıtak, son olarak 2012 yılından beri Demiryolları Düzenleme Genel Müdür Vekilliğini yürütmekteydi.

37 yıldır aralıksız olarak Ulaştırma Bakanlığında önemli görevlerde bulunan Erol Çıtak birçok mesleki başarıya imza attı.

Evli ve 1 çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3429 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.