1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Dockers şortlarla ‘casual’da bir sonraki aşama
Dockers şortlarla ‘casual’da bir sonraki aşama

Dockers şortlarla ‘casual’da bir sonraki aşama

Dockers®’ın yepyeni 9 şort modeli, bu yaz erkekler için şort giymeyi bir stil meselesi haline getirecek.

A+A-

Isınan havalara kafa tutan rahatlığı ile yaz gardırobunun vazgeçilmez parçası olacak yeni Dockers® şortlar, farklı kesimleri, geniş kumaş, renk ve desen seçenekleriyle erkeklerin her ortamda kendi özgün tarzlarını ortaya koymalarına imkan verecek.

Termometrelerin yükselmesiyle, günlük yaşam koşturmacası biraz yavaşlıyor. Tüm yıl boyunca yoğun biçimde çalışan erkekler de, giyimlerinde biraz rahatlığı fazlasıyla hak ediyor. Spontane akşam programları, hafta sonu kaçamakları, kıştan beri beklenen tatil planları derken, önümüzdeki birkaç ay boyunca erkeklerin favori parçası yine Dockers® şortlar olacak.

Dockers®’ın 9 yeni şort modeli düz kesimli rafine parçalardan kargo kesimlere, hafif dokumalardan lüks kumaşlara farklı tarzlar, geniş renk ve desen seçenekleri sunuyor. Böylece erkekler kendi özgün tarzına hitap eden bir seçim yapabiliyor. Farklı çeşit ayakkabılar, polo yakalar, Oxford gömlekler veya günlük tişörtlerle kombinlendiğinde bu şortlar her ortama ayak uydurabiliyor. Sahil kenarında bir yaz düğünü, hafta sonu pikniği, barbekü partisi veya ay ışığında romantik bir yürüyüş esnasında, erkeklere en şık şekilde eşlik ediyor.

Hem tarzından asla ödün vermeyecek kadar şık hem de ısınan havalarla başa çıkacak kadar rahat hissetmek isteyen Dockers® erkekleri bu yaz ‘casual’ kavramını bir sonraki aşamaya taşıyacak. Markanın içten dikişli, rahat ve farklı uzunluklarda kullanılabilen 9 yeni şort modeli, şort giymeyi bir stil meselesi haline getirecek.

Bu haber toplam 1209 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.