1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. DÖDER ilk delegasyon toplantısını yaptı
DÖDER ilk delegasyon toplantısını yaptı

DÖDER ilk delegasyon toplantısını yaptı

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 20160-2017 faaliyet dönemi ilk delegasyon toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Can Serbest önderliğinde gerçekleştirdi.

A+A-

Yönetim Kurulu Başkanı Can Serbest önderliğinde 134 kişilik yoğun bir katılım ile DÖDER'in ilk delegasyon toplantısı İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleşti.

Fakültelerin ağırlıklı olduğu toplantıda Piri Reis Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Bülent Ecevit Üniversitesi denizci öğrencileri ilk delegasyonda bir araya geldiler.

Delegasyon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cihat Ağcabaşoğlu’nun DÖDER’in sene içindeki faaliyetlerinden ve Ulusal Denizkızı Kongrelerinden bahseden sunumu ile başladı.

hasan-haliloglu.jpg

2012-2013 faaliyet dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Haliloğlu'da ilk delegasyon toplantısına katılanlar arasındaydı. Hasan Haliloğlu; derneğin doğuşundan bu günlere kadar uzanan gelişmesini ve derneğin hangi amaçları üstlendiğinden bahsetti.

Konuşulan önemli konulardan bir diğeri ise Yönetim Kurulu Üyesi Burak Elitaş’ın ele aldığı “Hayalimdeki Deniz” isimli sosyal sorumluluk projesiydi. Projenin detaylarından bahsedilip, proje hakkında katılımcıların fikirleri alındı. Delegasyonda sene içindeki etkinlik ve faaliyet takviminden bahsedildikten sonra bunun için çalışacak komisyonlar belirlendi. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanan Geleneksel DÖDER Kahvaltısı hakkında da bilgi verildi. Toplantının ardından katılımcılar ile birlikte toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

doder-uyeleri.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2785 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.