1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. DÖDER "Sektör Söyleşileri" Moda Deniz Kulübü'nde düzenlendi
DÖDER "Sektör Söyleşileri" Moda Deniz Kulübü'nde düzenlendi

DÖDER "Sektör Söyleşileri" Moda Deniz Kulübü'nde düzenlendi

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 2016 2017 faaliyet döneminde bu sene ilkini gerçekleştirdikleri "Sektör Söyleşileri" etkinliğini 10 Mart 2017 Cuma günü Moda Deniz Kulübü'nde gerçekleştirdi.

A+A-

Etkinlik Bülent Ecevit Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi MYO, Sakarya Üniversitesi, Ziya Kalkavan MTAL, Barbaros Hayrettin Paşa MTAL, Pendik Barbaros Hayrettin Paşa MTAL, Tuzla Piri Reis MTAL öğrencilerinden toplam 175 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.

doder_sektorsoyleyisi_2.jpg

Denizcilik sektörünün iki farklı ayağından konuşmacıların bulunduğu söyleşiye denizci öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Konuşmacı olarak Arkas Denizcilik ve Nakliyat A.Ş. adına Forwarder Risk Yönetimi ve Kontrol Müdürü Galip Soykan katıldı. Soykan konuşmasında, sektörün genel durumunu ele alarak sektörü geniş bir açıdan değerlendirdi. Risk Yönetimi ve Kontrol Müdürü olarak nasıl sorumluluklara sahip olduğunu ve tecrübelerini denizci öğrencilere aktardı.

doder_sektorsoyleyisi_3.jpg

Sedef Gemi İnşaat A.Ş. adına ise konuşmacı olarak Sistem ve Süreç Geliştirme Müdürü Fatih Küsbeci katıldı. Fatih Küsbeci, şuana kadar edindiği tecrübeleri anlattıktan sonra tersane sektörünün iş sahalarından ve potansiyelinden bahsetti. Küsbeci, Sedef Gemi İnşaatı olarak gerçekleştirdikleri projelerin genel aşamalarını ve gemi inşaat sektörünün yakın geçmişten günümüze kadar nasıl süreçlerden geçtiğini aktardı.

Denizci Öğrenciler Derneği destekleri için Moda Deniz Kulübü’ne teşekkürlerini sunduktan sonra etkinlik sona erdi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3561 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.