1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Doğuda kış yaşanırken güneyde yaz yaşanıyor
Doğuda kış yaşanırken güneyde yaz yaşanıyor

Doğuda kış yaşanırken güneyde yaz yaşanıyor

Türkiye’nin büyük bir bölümünde karakış kendini hissettirirken güney kesiminde plajlarda güneşlenen yerli ve yabancı vatandaşlar kasım ayı ortasında denizin keyfini sürdü.

A+A-

Türkiye’nin büyük bir bölümünde kar yağışı etkili olmaya başlarken, Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi Belcekız plajında kasım ortasında güneşlenen yerli ve yabancı uyruklu vatandaşlar görüldü. Plajda güneşlenen vatandaşlar Kasım ayı ortasında denize girerek bu mevsimde bile yazdan kalma günün tadını çıkarıyorlar. Bazı vatandaşlarda yamaç paraşütü şirketlerine başvurup Babadağ’ın bin 200 metrelik pistinden Ölüdeniz’e uçuyorlar. Ölüdeniz’de kumlara oturup güneşin ve sahilin tadını çıkaran vatandaşlar bu mevsimde güneşin ve denizin harika olduğunu belirtiyorlar.

Güneş ve hava harika...

Yabancı uyruklu arkadaşları ile denize giren Özgür Özel ise, “Ölüdeniz’de güneş ve hava harika. Kasım ayı ortasında güneşlenip deniz keyfi yapıyoruz. Ülkemizin büyük bir bölümünde kış etkisini gösteriyor. Avrupa’nın pek çok ülkesi karlar altında” ifadelerini kullandı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3222 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.