1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Eastbay 44, Boot Dusseldorf 2018’de görücüye çıkacak
Eastbay 44, Boot Dusseldorf 2018’de görücüye çıkacak

Eastbay 44, Boot Dusseldorf 2018’de görücüye çıkacak

Grand Banks’in lüks gezi yatları serisi Eastbay’in en yeni versiyonu Eastbay 44, ocak ayında yapılacak Boot Dusseldorf 2018 yat fuarında tanıtılacak.

A+A-

Klasik tasarımının güncel bitişlerle tamamlandığı Eastbay 44 modeli, gelişmiş gövde yapısı sayesinde açık denizlerde güvenli ve konforlu seyirleri garanti ediyor. Geliştirilen derin V gövdesinin suyu yaran sivri burun kısmıyla kolay planing sağlayan kıç tarafı, denge ve performansla birlikte konforu da üst seviyelere çekiyor.

Denizci yapısı ve üstün güvenliğiyle adından söz ettiren Eastbay markasının yeni Eastbay 44 modeli, hafifliği ve dolayısıyla verimliliğiyle de öne çıkıyor. Standart olarak sunulan Volvo Penta IPS 600 dizel makineleri 20 knot seyir sürati sunarken, maksimum 32 knot’a erişmesine olanak sağlıyor.

Geniş yüzme platformu Eastbay 44’ün dikkat çeken niteliklerinin başında geliyor. Geniş kıç kapısı, 4 kişilik kokpit oturma grubu ve uzun mesafeli seyirler için geniş saklama alanları, motoryatın önemli özelliklerinden.

Grand Banks, yeni motoryatının iç mekanında üç ayrı düzen seçeneği sunuyor. Seçeneklerin tümünde, iskele tarafında tek kişilik bir misafir kamarası yer alıyor. Daha büyük aileler için üçüncü kamaralı versiyon, ferahlık odaklı alıcılar için ise geniş master kamarayla birlikte çalışma odalı versiyon da mevcut.

eastbay-44.jpg

eastbay-44--1.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 4313 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.