1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Ekol Denizcilik: Eğitim'de 18 yıldır tam yol ileri
Ekol Denizcilik: Eğitim'de 18 yıldır tam yol ileri

Ekol Denizcilik: Eğitim'de 18 yıldır tam yol ileri

Ekol Denizcilik Eğitim Kursu, 18 yılda 1482 mezunu, belgelendirme ve sertifikalandırmaya yönelik eğitim verdiği görevdeki 26 bin gemi adamı ile önemli bir personel yetiştirme kaynağıdır.

A+A-

Dünyada emsalleri ile rekabet edecek bir kurum olmayı hedefleyen Özel Ekol Denizcilik Eğitim Kursu, bu yönde önemli çalışmalar yürütmektedir. Ekol Denizcilik’te verilen her türlü eğitimde öncelik ulusal ve uluslararası standartlara uyuma verilmekte, özellikle eğitmenler alanlarında uzman ve profesyonel kişilerden oluşmaktadır.

Kaptan Yusuf Sertkaya önderliğinde yoluna 18 yıldır kesintisiz devam eden Özel Ekol Denizcilik Eğitim Kursu’nda icra edilen her türlü eğitimde gerek gerçeğine yakın ortamlarda, gerekse simülatörde uygulamalar yapılmaktadır.

Gemi adamı eğitimlerinin temelini oluşturan yangın, can kurtarma araçlarını kullnma ve denizde canlı kalma uygulama eğitimlerinin yapıldığı Beykoz Uygulamalı Eğitim Sahası İdare tarafından yetkilendirilmiş, Boğaz kıyısında bulunan tek tesistir. Bu tesiste aynı zamanda Ekol Denizcilik’in paydaşı olan 2 üniversite, 1 denizcilik meslek yüksekokulu ve 5 özel denizcilik eğitim kurumu öğrenci ve kursiyerlerine de hizmet verilmektedir. Yine Yusuf Sertkaya yönetiminde yoluna devam eden Akademi Denizcilik de, eğitim kurumları ile denizcilik sektörüne nitelikli iş gücü yetiştirilmesinde öncü rol oynamaktadır. Akademi Denizcilik, dünyadaki tüm deniz malzemelerinin tedarik edilebildiği bir alışveriş merkezi olmuş, her denizcinin aradığını bulabileceği kolay ve ekonomik fiyatlarla, online satışının yapıldığı alanında bir ilk olan sanal market açmıştır. Ayrıca “Akademi Yayıncılık” oluşumunu da doğurmuş ve kendi bünyesinde denizcilik kitapları yayınlayan bir yayınevi olarak dünyaca ünlü denizcilik yayınlarının da satıcılığını yapmaktadır.

Bu haber toplam 7708 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.