1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Emitt Fuarı'na katılan Gestaş'tan Çanakkale'nin tanıtımına destek
Emitt Fuarı'na katılan Gestaş'tan Çanakkale'nin tanıtımına destek

Emitt Fuarı'na katılan Gestaş'tan Çanakkale'nin tanıtımına destek

Çanakkale Boğazı, Marmara Denizi ve Ege Denizi'ndeki deniz yolu taşımacılığı ile bilenen GESTAŞ Deniz Ulaşım Tur. Tic. A.Ş. "EMITT" fuarına katıldı.

A+A-

Gestaş, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) yerini aldı.

Amaçlarının bu fuar sayesinde Çanakkale turizmini ve Çanakkale ruhunu tüm dünyaya tanıtabilmek olduğunu belirten yetkililer, tüm değerli yolcularını standlarına beklediklerini açıkladılar.

Çanakkale turizminin önemli bir parçası olarak Emitt Fuarı'na katılım gösteren Geştaş'ın Genel Müdürü Volkan Uslu yaptığı açıklamasında, “EMİTT Türkiye ve dünya için çok önemli turizm fuarlarından bir tanesi Çanakkale’mizi tanıtmak Gestaş olarak tanıtılmasına katkı sağlamak için fuara katıldık. Gestaş Çanakkale’de ve bölgede deniz ulaşımını sağlayan önemli bir firmadır. Yılda 15 milyon farklı alanlarda 12 destinasyon da ve iskelede farklı ulaşım lokasyonlarına taşıyoruz. Marka kent Çanakkale’yi oluşturmak için Gestaş’ın her zaman Çanakkale’nin arkasında olduğunu hissettirmek için buradayız. Fuarın bugün ilk günü ilgi yoğun, ziyaretçi sayısı günden güne artıyor” dedi.

gestasfuar.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2807 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.