1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. GİSBİR

  4. EMSHIP Haftası, GİSBİR sponsorluğunda gerçekleştirildi
EMSHIP Haftası, GİSBİR sponsorluğunda gerçekleştirildi

EMSHIP Haftası, GİSBİR sponsorluğunda gerçekleştirildi

Avrupa Birliği destekli bir program olan EMSHIP Programı kapsamındaki EMSHIP Haftası, 15- 18 Şubat 2016 tarihleri arasında İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde ve GİSBİR sponsorluğunda gerçekleştirildi.

A+A-

Erasmus-Mundus Programı çerçevesinde Gemi İnşaatı ve Deniz Teknolojisi alanında Yüksek Lisans diploması veren ve Belçika’nın Liege Üniversitesi tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği destekli bir program olan EMSHIP Programı kapsamındaki EMSHIP Haftası, 15- 18 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde ve Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) sponsorluğunda gerçekleştirildi.



Her yıl Şubat ayında EMSHIP Week adı altında düzenlenen ve mezun olan öğrenciler ile yeni dönem öğrencilerin yanı sıra öğretim üyelerinin ve sanayi ortaklıklarının da katılım gösterdikleri toplantı, Gemi Verimliliği ve İleri (Teknoloji) Gemiler başlıklı bir Çalıştay ile başladı ve bu yıl ilk kez İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.



EMSHIP Haftası’na GİSBİR’in vermiş olduğu destekten ötürü, İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ergin tarafından GİSBİR Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Özokucu’ya bir teşekkür plaketi sunuldu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1757 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.