1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. En güzel mevsiminde, Baltıklar’i keşfedin
En güzel mevsiminde, Baltıklar’i keşfedin

En güzel mevsiminde, Baltıklar’i keşfedin

Baltık Başkentleri gemi seyahatleri, gemi seyahatinde farklı rotalar keşfetmek hedefinde olan seya-hat severlerin ilk tercihi konumunda.

A+A-

Bunun en önemli sebebi, hiç şüphesiz Kuzey Avrupa coğrafyasının ve Rusya’nın en güzel şehirlerinin görülüyor olması. Parkları, eğlencesi ve yemekleri ile Danimarka’nın Kopenhag şehri, Finlandiya’nın başkenti Helsinki, Estonya’nın tarihi surlar içerisinde yer alan romantik şehri Tallinn ve Rusya’nın Venedik’i olarak bilinen St.Petersburg, hepsi bu seyahatte. Pek çok Avrupa ülkesinde bunaltıcı sıcaklar yaşanırken, yaz döneminde nispeten serin bir seyahat yapabileceğiniz, bu büyülü coğrafyayı keşfedin.

8 günlük seyahatinizde 5 ülke gezerek, kültür-sanatla dolu, bir görsel şölen yaşayabilirsiniz. Baltık Başkentleri programı, MSC Magnifica gemisi ile 23 Temmuz, 06 ve 20 Ağustos tarihlerinde hareket ediyor. Uçakla gidiş-dönüş, tüm transferler, Türkçe rehberlik hizmetleri, gemide tam pansiyon konaklama imkanı ile 1.419 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Dolmak üzere olan programlarda son yerler, şanslı ziyaretçilerini bekliyor.

Bu haber toplam 1540 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.