1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Europort 2017 Fuarı’nda Türk firmalarına yoğun ilgi
Europort 2017 Fuarı’nda Türk firmalarına yoğun ilgi

Europort 2017 Fuarı’nda Türk firmalarına yoğun ilgi

Hollanda’nın liman şehri Rotterdam’da gerçekleştirilen ve bu yıl 45’i aşkın ülkeden 1.100 şirketin katıldığı  Europort 2017 Fuarı’nda Türk firmalarına ilgi büyük.

A+A-

Europort Denizcilik Fuarı’nı sıcağı sıcağına takip eden Viramaritime Avrupa Temsilcisi Hasan Karakaş, sektör temsilcileri ile görüşüp izlenimlerini aktarmaya devam ediyor.

Europort 2017 Fuarı’nda SEAEUROPE (Tersaneler ve Gemi Ekipmanları Birliği) Genel Sekreteri Christophe Tytgat hem GİSBİR, hem de GESAD stantlarını ziyaret etti. Fuarın ikinci günü GİSBİR Heyeti, Hollanda-Rotterdam’da gerçekleştirilmekte olan Europort 2017 Fuarı’nda, SEAEUROPE (Tersaneler ve Gemi Ekipmanları Birliği) Genel Sekreteri Christophe Tytgat’ı GİSBİR standında ağırlayarak bir toplantı gerçekleştirdiler.
 

whatsapp-image-2017-11-08-at-19.06.01.jpeg

GİSBİR Genel Sekreteri Kemalettin Gür, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Nurettin Çalışkan ve Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Erhan Esinduy’un yer aldığı heyet, SEAEUROPE Genel Sekreteri Christophe Tytgat ile GİSBİR’in SEAEUROPE üyeliği ve karşılıklı işbirlikleri potansiyeli konularını görüştü.

GİSBİR standı, yabancı ziyaretçilerin yanı sıra Türk gemi inşa sanayinin de temsilcilerini de standında ağırladı.

whatsapp-image-2017-11-08-at-19.06.00.jpeg

SEAEUROPE Genel Sekreteri Christophe Tytgat GESAD’ı da ziyaret etti

2000 yılından beri Türk Denizciliğine ve Gemi sanayine hizmet eden  GESAD’da Europort 2017 Fuarı’nda yoğun ilgi görüyor. SEAEUROPE (Tersaneler ve Gemi Ekipmanları Birliği) Genel Sekreteri Christophe Tytgat aynı zamanda üyeleri olan GESAD standını ziyaret edip görüş alışverişinde bulundu. Bilindiği üzere SEAEUROPE Genel Kurulu 2015 yılında GESAD’ın ev sahipliğinde İstanbul’da yapılmıştı.

Haber: Elif MUTLU- Vira Haber

Bu haber toplam 7365 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.