1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Europort'ta Türk tersaneleri büyük ilgi görüyor
Europort'ta Türk tersaneleri büyük ilgi görüyor

Europort'ta Türk tersaneleri büyük ilgi görüyor

Hollanda’nın liman şehri Rotterdam’da gerçekleştirilen ve bu yıl 45’i aşkın ülkeden 1.100 şirketin katıldığı  Europort 2017 Fuarı’nda Viramaritime Gazetesi de yerini aldı.

A+A-

Rotterdam’da düzenlenen Uluslararası Europort Denizcilik Fuarı’nda ücretsiz dağıtılan ve Türk gemi inşa sanayiinde yaşanan en son gelişmeleri aktaran Viramaritime Gazetesi’nin Avrupa Temsilcisi Hasan Karakaş, GİSBİR Genel Sekreteri Kemalettin Gür’ün fuar izlenimlerini aktardı.

Rotterdam Ahoy'da 7 Kasım’da açılan bu yılki Europort Denizcilik Fuarı’nı sıcağı sıcağına takip eden Viramaritime Avrupa Temsilcisi Hasan Karakaş, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Genel Sekreteri Kemalettin Gür’ün fuarla ilgili görüşlerini aldı.

Gür, GİSBİR’in Europort Fuarı’ndaki amacının Türk gemi inşa sanayiini ve Türkiye’yi tanıtmak olduğunu açıkladı ve şunları söyledi: “Standımız çok sık ziyaret ediliyor. Biz de gelen ziyaretçileri tersanelerimiz, gemi inşa sanayimiz ile bakım onarım kabiliyetimiz hakkında bilgilendiriyoruz. Tersanelerimize karşı büyük bir ilgi olmasından dolayı memnuniyet duyuyoruz.  Europort Fuarı beklentilerimizi karşılıyor.”

Avrupa Temsilcisi Hasan Karakaş ayrıca fuara yaklaşık 40 civarında şirketle katılan İran’ın büyük ilgi  gördüğüne işaret etti ve Hempel'in yeni dayanıklı kargo kaplaması Hempadur Ultra-Strength Fiber 47510’ü tanıttığını, Pon Maritime’in ise yeni ürünü Marine Hybrid Solutions ile karbon emisyonunu azaltan hibrit teknolojilere dikkat çektiğini anlattı.

Bu arada fuarda GİSBİR’i Genel Sekreter Kemalettin Gür, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Nurettin Çalışkan ve Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Erhan Esinduy temsil ediyor.

 

GİSBİR Heyeti, Hall 1A 1813 numaralı standa gelen ziyaretçileri Türk gemi inşa sanayi hakkında bilgilendiriyor ve eşzamanlı olarak gerçekleştirilen ziyaretler ve ikili görüşmelerle yurtdışı tanıtım faaliyetlerine devam ediyor.

Viramaritime Avrupa Temsilcisi Hasan Karakaş fuar gündemini sıcağı sıcağına Vira Haber’e aktarmaya devam edecek.

Vira Haber

Bu haber toplam 6499 defa okunmuştur
Viramaritime Gazetesi,  Europort 2017 Fuarı’nda

Viramaritime Gazetesi,  Europort 2017 Fuarı’nda

Hollanda’nın liman şehri Rotterdam’da gerçekleştirilen ve bu yıl 45’i aşkın ülkeden 1.100 şirketin katıldığı  Europort 2017 Fuarı’nda Viramaritime Gazetesi de yerini aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.