1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fethiye-Rodos arasına büyük gemi
Fethiye-Rodos arasına büyük gemi

Fethiye-Rodos arasına büyük gemi

Fethiye-Rodos arasında yolcu taşıyacak olan büyük deniz otobüsü Fethiye İskelesi’ne getirildi.

A+A-

Norveç’ten alındığı ve önemli miktarda para ödendiği öğrenilen Aegean Queen isimli büyük deniz otobüsünün yapılacak  bakım  onarım ardından 15 gün içerisinde Fethiye-Rodos seferlerine başlayacağı kaydedildi.

 Dünya’da global  kriz Yunanistan gibi bazı Avrupa ülkelerini bile zorlarken; bu zor koşullarda risk alan işadamları da var. Fethiye-Rodos  arasında  yolcu taşımacılığı yapacak olan Aegean Queen adlı büyük deniz otobüsü Fethiye İskalesi’ne getirildi. 

340 yolcu kapasitesi olduğu açıklanan büyük deniz otobüsünün Norveç’ten alındığı ve yaklaşık 15 gün bakım onarım çalışmaları yapılacağı kaydedildi.

Fethiye-Rodos arasında yolcu taşıyan 120 kişi kapasiteli olan mevcut deniz otobüsünün yeterli olmaması karşısında Norveç’ten yüklü para ödenerek alınan Aegean Queen adlı büyük deniz otobüsü iskelede heybetiyle ilgi görüyor.

 Aynı hatta çalışan diğer gemi de yolcu taşımaya  devam  edecek ve bu sayede 2 gemiyle Fethiye-Rodos arasında seferler karşılıklı olarak yapılabilecek. Büyük deniz otobüsünün Fethiye’den sabah 09.00’da hareket edeceği ve öğleden sonra 16.30 sularında da Rodos’tan geri döneceği öğrenildi.

Deniz otobüsünü alan işadamı Nami Üreyen, “İki hafta içerisinde deniz otobüsümüzde çalışmaların tamamlanmasını planlamaktayız. Kataramaranın hizmete girmesiyle birlikte uzun bir süredir hizmette olan 120 kişi kapasiteli hydrofil de Rodos’tan Fethiye’ye yolcu taşıyacak. Amacımız Fethiye-Rodos bağlantısını güçlendirmek. Büyük turizm potansiyelini en iyi şekilde ortaya koymak” dedi.

Fethiye-Rodos arasındaki gidiş-dönüş ücretinin 65 Euro olduğu öğrenilirken tek yön fiyatı ise 58 Euro olarak tespit edildi. Dönüş tarihi açık olarak alınacak olan biletlerde ise gidiş-dönüş ücreti 88 Euro olarak uygulanacak. Yolculuk ise yaklaşık bir buçuk saat sürüyor.

 

İnternethaber

Bu haber toplam 975 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.