1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Fikret Orman'dan Bakan Ahmet Arslan'a ziyaret
Fikret Orman'dan Bakan Ahmet Arslan'a ziyaret

Fikret Orman'dan Bakan Ahmet Arslan'a ziyaret

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Ankara'da bulunan Fikret Orman, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. "Hayırlı olsun" temennisinde bulunan Orman,  çeşitli Bakan Arslan'a memleketi Kars'ın plaka numarasını taşıyan Beşiktaş forması hediye etti.

"Futbol bir araçtır, dostluklar bakidir"

Vodafone Arena'nın Beşiktaş'a hayırlı olması temennisinde bulunan Bakan Ahmet Arslan, futbolun centilmenliği ve dostlukları güçlendiren önemli bir faaliyet olduğunu belirtti. Arslan, "Futbol, hangi takımın taraftarı veya yöneticisi olursanız olun, rakiplerinize karşı centilmen olmanızı, onlarla derin dostluklar kurmanızı sağlar. Futbol bir araçtır, dostluklar bakidir" ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ın son yıllarda yükselen bir başarı grafiği olduğuna dikkat çeken Arslan, şampiyonluk için de Beşiktaş'ı tebrik etti. Arslan, yeni sezonda tüm takımlara başarılar dileyerek, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın başarılı olmasını ve ülke futboluna katkı sağlamasını beklediğini söyledi.

Fikret Orman Bakan Arslan'ı maçlara davet etti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da futbolun önemli bir işlevinin olduğunu belirterek, "Futbolun, insanların güzel vakit geçirebilecekleri bir aktivite olması için çok çaba sarf ediyorum ve futbolun dostluk içinde kalması ve eğlenceli hale gelmesi için destek veriyorum" değerlendirmesinde bulundu. Orman, Bakan Arslan'ı Vodafone Arena'daki Beşiktaş maçlarına davet etti ve kulübün sembolü olan kartal heykeli ile üzerinde Bakan Arslan'ın adı ile memleketi Kars'ın plaka kodunun yazılı olduğu formayı Arslan'a hediye etti.

Bu haber toplam 2616 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.