1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Foça Regata Yat Yarışları nefes kesti
Foça Regata Yat Yarışları nefes kesti

Foça Regata Yat Yarışları nefes kesti

İzmir’in Foça ilçesinde düzenlenen Foça Regata Yat Yarışları, zevkli ve çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu.

A+A-

Foça Yelken ve İhtisas Kulübü (FYİK) ile Foça Belediyesi tarafından “1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları” kapsamında yat yarışları düzenlendi. Çeşme, Dikili, Urla ve Foça’dan 15 teknenin katıldığı yarışma çekişmeli anlara sahip oldu. Katılımın az olmasına rağmen yarışmada renkli görüntüler oluşurken, sporcular birbirleriyle kıyasıya bir mücadeleye girdi. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini ise Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ tarafından verildi.

Törende tüm yelken yarışlarına destek verdiklerinin altını çizen Foça Yelken ve İhtisas Kulübü (FYİK) Reşit Çınarlı, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a teşekkür şilti verdi.

Başkan Gökhan Demirağ, kulübü başarıları nedeniyle tebrik ederek, "Gerçekten ülkemizdeki en güzide kulüplerimizden bir tanesi. Biz Foça Belediyesi olarak onların her zaman arkasındayız. Onların rüzgarı olmaya hazırız! Birlikte nice başarılara imza atacağız" dedi.

Başhakem Ali Turan Yılmazkoç, yarışmaya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"25 yıldan beri düzenlenen bu organizasyon, yöre yatçılarına ve Foçamıza büyük katkısı olan bir yarış. Genç sporcuların yetişmesinde, ileri ki yıllardaki yat yarışçılığında ve center board’taki gelişimin de bir temeli. O yüzden bu yarışı önemsiyoruz. Tüm yarışçıları bu yarışta ağırlamak, güzel Foçamızı tanıtmak en büyük dileğimiz. Herkese katkılarından ve katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz."

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1321 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.