1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Gazeteciler demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır
Gazeteciler demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır

Gazeteciler demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan çalışan gazeteciler gününü kutladı.

A+A-

Vira Haber Merkezi

UDH Bakanı Ahmet Arslan, "Gazetecilik; halkın haber alma ve bilgi edinme hakkına, ülkemizin barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesine katkı sağlayan en önemli meslek gruplarından biridir. Meslek etiğine tam bir bağlılıkla, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve dili olan tüm basın mensuplarının, demokrasimizin güçlenmesinde önemli bir rol aldıkları da göz ardı edilemez bir gerçektir" dedi.

Gazetecilerin ülkenin barış, huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik yayınlarının 15 Temmuz darbe girişiminde de sürdüğünü belirten Arslan, "Ülkemizin bütünlüğüne kastedilen 15 Temmuz darbe girişiminde de görüldü ki; gazetecilerimizin ülkemizin barış, huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik yayınlarının da katkısıyla milletimiz ülkesinin birlik ve bütünlüğünü canı pahasına korumak için sokaklara dökülmüş, kararlılıkla mücadele etmiştir. Evrensel hukuki ve insani değerleri koruyarak, mesleklerini en iyi şekilde icra eden basın çalışanlarımız olduğu sürece de Türkiye, milletiyle bölünmez bir bütün olarak, bugün kardeşliğimize kasteden terör ve benzeri tüm tehditlerin üstesinden gelecek, çok daha parlak, çok daha aydınlık bir geleceğe kavuşacaktır" ifadelerini kullandı.

Bakan Arslan son olarak da "Basın çalışanlarının haklarını düzenleyen yasanın yürürlüğe girmesinin yıldönümü olan Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını ve tüm medya mensuplarına başarı dileklerini iletti.

Bu haber toplam 1804 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.