1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Gemak Tersanesi'nde gemiye boy verilerek bir ilke imza atıldı
Gemak Tersanesi'nde gemiye boy verilerek bir ilke imza atıldı

Gemak Tersanesi'nde gemiye boy verilerek bir ilke imza atıldı

Gemak Group of Companies CEO’su Birol Üner tarafından basın mensupları tersane hakkında ve faaliyetleri konusunda bilgilendirildi.

A+A-

14. Uluslararası Exposhipping Denizcilik Fuar ve Konferansı öncesinde Türk tersaneleri dev yatırım ve projelerini basınla paylaştı. Tuzla Tersaneler Bölgesi’ne gerçekleştirilen gezide Gemak Tersanesi basın mensuplarını konuk etti.

2000’i aşkın sayıda geminin armatör ve operatörlerine hizmet vermekten gurur duyduklarını belirten Üner, deneyimli ve kendini adamış iş gücü ve yönetim kadrosu, modern tesisleri ve mükemmel referansları ile Gemak Group of Companies’in Türkiye’de gemi bakım-onarım ve gemi inşaatı konularında liderliğini devam ettirdiğini vurguladı.

gemaktersanesi_1.jpg

Gemak Group of Companies’in faaliyetlerini daha da geliştirip çeşitlendirerek mega çelik yapı imalat projelerine İzmit Körfez Geçiş Köprüsü keson kule şaftlarının imalatı ile kayda değer şekilde giriş yaptığını, Yavuz Sultan Selim Köprüsü çelik tabliyelerinin imalatı ile bu alanda da kendini ispatlayarak emin adımlarla yoluna devam ettiği belirtildi.

gemaktersanesi_2.jpg

Türkiye’de ilk defa U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş.’ye ait bir Ro-Ro gemisinin boy uzatma işlemini gerçekleştiren Gemak Group of Companies, bu projeyi kendilerinin almasını ise tersanelerinin teknik imkan ve kabiliyetler ile boy verme işleminin yapılacağı kuru havuzunun kapasitesinin olduğunu açıkladı. Üner tarafından yapılan bilgilendirme toplantısı sonrası basın mensuplarının katılımıyla Gemak Group of Companies ait tersane gezildi.

Haber & Fotoğraflar: Hüseyin Altay YONTAN

Bu haber toplam 12165 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.