1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Gemilerin Kontrolü için 2.Eğitim
Gemilerin Kontrolü için 2.Eğitim

Gemilerin Kontrolü için 2.Eğitim

Yeni inşa edilen gemilerin tesislerde kontrolüne yönelik verilen pratik ve teorik bir eğitimin ikincisi 17-18 Haziran 2010 tarihlerinde Türk Loydu Eğitim Salonunda yapıldı.

A+A-

T.C. Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı Gemi İnşa ve Tersaneler Genel Müdürlüğü ile Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi’nin birlikte düzenledikleri “ Gemi ve Su Araçlarının İnşası, Tadilatı, Bakım Onarımlarında Uygulanacak Usul ve Esaslara Dair Yönetmelik ” kapsamında inşa edilen gemilerin tesislerde kontrolüne yönelik verilen pratik ve teorik bir eğitimin ikincisi 17-18 Haziran 2010 tarihlerinde Türk Loydu Eğitim Salonunda yapıldı. Bu eğitime Denizcilik Müsteşarlığı’ndan 14 kişi katıldı.

Düzenlenen kursta, Çelik tekne, donatım yat ve teknelerin kontrolü ile ilgili konularında eğitim verildi. Kursun başlangıcında Yeni İnşa Birim Başkanı Ercan Özokutucu Türk Loydu’nun tarihçesi, oluşumu, işlevleri ve faaliyetleri hakkında genel bir bilgi verdi. Daha sonra, Çelik Tekne konusunda Alper Eralp, Donatım konusunda Seyhan Özkan ve Yat ve Tekne konusunda Cevat Yardımcı eğitim verdiler.  

Gemi İnşa ve Tersaneler Genel Müdürü Yaşar Duran Aytaş kursa katılan herkese teşekkür etti.  Aytaş, bu kursun ilgili yönetmelik kapsamında diğer uzmanlara da verileceğini, bu tür kursları sürekli düzenlediklerini, kursları iyi takip etmelerini ve meslekle ilgili eksikliklerini sürekli olarak tamamlamalarını tavsiye etti. Kursun sonunda sertifikaları idareciler tarafından kursiyerlere dağıtıldı

 

 

Virahaber

Bu haber toplam 1000 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.