1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. GESAD Başkanı Ziya Gökalp: Binali Yıldırım ismi sektör için bulunmaz fırsat
GESAD Başkanı Ziya Gökalp: Binali Yıldırım ismi sektör için bulunmaz fırsat

GESAD Başkanı Ziya Gökalp: Binali Yıldırım ismi sektör için bulunmaz fırsat

Gemi Sanayicileri Derneği (GESAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp Binali Yıldırım'ın Başbakanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte denizcilik sektörünün altın çağını yakalayacağını söyledi.

A+A-

Gemi Sanayicileri Derneği (GESAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp AK Parti’de Genel başkanlık ve başbakanlık koltuğuna Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın oturmasını denizcilik sektörü için bulunmaz bir fırsat olarak değerlendirdi. 

Bülent Ulusu’dan sonra denizcilik sektöründen gelen bir isim olan Binali Yıldırım’ın Başbakanlık koltuğuna oturmasının kendileri ve denizcilik sekörü için çok kıymetli olduğunun altını çizen Ziya Gökalp, Gemi Sanayicileri Derneği olarak Binali Yıldırım’ın Başbakanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte sektörün daha ileriye gideceğine sonunların çözümünün daha da kolaylaşacağına inandıklarını belirtti.

Gökalp, Binali Yıldırım Başbakanlığında kurulacak yeni hükümetten beklentilerini de şöyle açıkladı: “Gemi Sanayicileri  olarak  en büyük beklentimiz; tüm alanlarda olduğu gibi denizcilik sektöründe de yeni hükümetin; inovasyon, Ar-Ge, tasarım ve markalaşmayı merkeze alan, eğitimi öne çıkaran, yüksek katma değer odaklı, bilgi ve teknoloji rekabetine göre kurgulanmış ihracat odaklı bir büyüme modelini gündemine almasını bekliyoruz ve “Durmak yok yola devam“ diyerek  bizler ülkemizin ileri sıçrayışında tüm gücümüzle yer alacağımızı belirtiyoruz. Sonuçların vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz” 

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3967 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.