1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. GİSBİR

  4. GİSBİR, Hamburg-İstanbul Shipping Dinner 2016'ya katıldı
GİSBİR, Hamburg-İstanbul Shipping Dinner 2016'ya katıldı

GİSBİR, Hamburg-İstanbul Shipping Dinner 2016'ya katıldı

GİSBİR bu sene 10.su düzenlenen ve İstanbul Ceylan Intercontinental Hotel’de gerçekleştirilen Hamburg-İstanbul Shipping Dinner’a katıldı.

A+A-

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, GİSBİR Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Aydın Alaftan ve GİSBİR Genel Sekreteri Kemalettin Gür’ün katılım gösterdiği Hamburg - İstanbul Shipping Dinner, yerli ve yabancı birçok denizcilik sektörü temsilcisine ev sahipliği yaptı.

muratkiran.jpg

Kıran, "Rekabet Gücünün Arttırılması Konulu Rapor"unu değerlendirdi

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda konuşmacı olarak yer alan GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, GİSBİR öncülüğünde, Piri Reis Üniversitesi Rektörü ve GİSBİR Ekonomi Danışmanı Prof. Dr. Oral Erdoğan tarafından hazırlanan “Türk Gemi İnşa Sanayinin Rekabet Gücünün Arttırılması Konulu Rapor” hakkında değerlendirmelerde bulundu.

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, gemi inşa sanayinin önemine dair farkındalığı artırmak için GİSBİR önderliğinde hazırlanan rapor ile birlikte Devlet Planlama Teşkilatı dahil devletimizin kayıtlarına girebileceğimizi ve bu raporun sektörle ilgili doğru bilgilerin aktarılması konusunda önemli bir köprü olabileceğini dile getirdi.

tersane-i-amire-denizcilik-muzesi.jpg

“Tersane-i Amire Denizcilik Müzesi” 

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) yayını olan “Tersane-i Amire Denizcilik Müzesi” eseri de, yazarı olan Osman Öndeş tarafından imzalanarak Hamburg – İstanbul Shipping Dinner süresince yerli ve yabancı katılımcılara takdim edildi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3695 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.