1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. "Global Maritime Summit" İstanbul'da düzenleniyor
"Global Maritime Summit" İstanbul'da düzenleniyor

"Global Maritime Summit" İstanbul'da düzenleniyor

Exposhipping İstanbul, SEATRADE öncülüğünde düzenlenen ‘Global Maritime Summit’ Zirvesi’ne evsahipliği yapacak.

A+A-

Exposhipping İstanbul’un ikinci gününde Sea Asia, Seatrade Maritime Middle East, Seatrade Offshore Marine & Workboats Middle East gibi dünyadaki öncü denizcilik etkinliklerinde konferans programları ve denizcilik ödül törenleri düzenleyen SEATRADE öncülüğünde ‘Global Maritime Summit’ Zirvesi yapılacak.

Zirve, denizcilik endüstrisini uluslararası ve bölgesel bazda etkileyen kilit konulara odaklanacak. SEATRADE’in uluslararası etkinlik ve konferans deneyimine sahip ekibi tarafından organize edilen ‘Global Maritime Summit’, 22-23 Mart tarihlerinde Pendik Green Park Convention Center’da gerçekleştirilecek.

Uluslararası alanda çok sayıda katılım beklenen Zirve’de, Dünya ekonomisi bağlamında; ‘Denizcilik sektörünün durumu’, ‘Pazar görünümleri’, ‘Küresel trendler’, ‘Türkiye bakış açısı’, ‘Gemi inşaatı, onarımı ve bakımı’, ‘Gemi İnşa Sektörü’, ‘Liman ve İşletmeciliği’, ‘Niş pazarlar’, ‘Limanlar ve alt yapı’, ‘Geleceğin gemileri’, ‘Akıllı gemiler’, ‘finans ve denizcilik sektörü’ gibi konular ele alınacak.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2020 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.