1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. GMO kuruluşunun 62. yıl dönümünü kutladı
GMO kuruluşunun 62. yıl dönümünü kutladı

GMO kuruluşunun 62. yıl dönümünü kutladı

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası kuruluşunun 62. yılını Crowne Plaza’da kutladı. Geceye UDHB'ndan da bürokratlar katılım gösterdi.

A+A-

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası bu yıl sekizincisini düzenlediği Gemi Mühendisliği Haftası içerisinde 62. Kuruluş Yıldönümünü 10 Aralık 2016 tarihinde Crowne Plaza’da kutladı.

gmo-62.-kurulusunu-kutladi---2.jpg

Geceye, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve GMO üyesi Ahmet Arslan, T.C. UDHB Müsteşarı Suat Hayri Aka, T.C. UDHB Müsteşar Yardımcısı ve GMO üyesi Ahmet Selçuk Sert,  T.C. UDHB Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü ve GMO üyesi Salim Özpak, T.C. UDHB Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü ve GMO üyesi Hızırreis Deniz, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı ve GMO üyesi Prof.Dr. Abdi Kükner, Piri Reis Üniversitesi Rektörü ve GMO üyesi Prof. Dr. Oral Erdoğan, YTÜ Rektör Yardımcısı ve GMO üyesi Prof. Dr.Mesut Güner, GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Bayrak, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Yalova Altınova Tersane Girişimcileri Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Uzun’un yanı sıra sektörün ileri gelenleri, üyelerimiz ve aileleri katıldı.

gmo-62.-kurulusunu-kutladi---3.jpg

Gece, GMO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Uygur’un açılış konuşması ile başladı. Ardından, Yalova Altınova Tersane Girişimcileri Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Uzun, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Bayrak, GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Gemi Mühendisleri Odası üyesi Ahmet Arslan konuşma yaparak, sektörün bugününü değerlendirip, geleceğe yönelik atılması gereken adımlar konusunda bilgilendirmelerde bulundular.

gmo-62.-kurulusunu-kutladi---4.jpg

Oda gecesinde meslekte 25. 40. 50. ve 60. yıllarını dolduran üyelere, “Gemi Mühendisliği Haftası 2016“ etkinliklerine sponsor olan firmalara  ve 15 Temmuz’da gazi olan GMO üyesi Ahmet Taşkıran’a plaketleri taktim edildi.

Plaket töreni sonrasında, gelenekselleşen piyango çekilişi yapılarak, kazananlara hediyeleri verildi.

gmo-62.-kurulusunu-kutladi---5.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2515 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.