1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. GSÜ Denizcilik Kulübü KOSDER'i ağırladı
GSÜ Denizcilik Kulübü KOSDER'i ağırladı

GSÜ Denizcilik Kulübü KOSDER'i ağırladı

Galatasaray Üniversitesi bünyesinde kurulan GSÜ Denizcilik Kulübü, 2. Kariyer Günü etkinliğinde KOSDER ve denizcilik firmalarını konuk etti.

A+A-

Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nun Denizcilik Programları öğrencilerinin büyük ilgiyle takip ettiği kariyer günleri etkinliğine KOSDER Dernek Müdürü Burak Topaloğlu, KOSDER İnsan Kaynakları Danışmanı Tibet Özay, Oras Denizcilik Personel Müdürü Timur Kızılbudak, Arel Denizcilik Personel Müdürü Erdem Aslanbay, Cunda Denizcilik Personel Müdürü Cihan Kul ve Efemay Denizcilik Personel Müdürü İzzet Albayrak konuşmacı olarak katıldı.

gsudenizcilik-plakettoreni.jpg

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Galatasaray Üniversitesi MYO Öğretim Görevlisi Uzakyol Kapt. Çağlayan Top, GSÜ Denizcilik Kulübü tarafından düzenlenen bu etkinlikten dolayı çok memnun olduğunu belirterek katılımcı firmalara teşekkür edip, Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksekokulu olarak sektörle bir araya gelmekten mutlu olduklarını da belirtirken, öğrencilere ise burada bulunan firmalara akıllarında bulunan her soruyu sormalarını tavsiye etti.

gsu_kariyergunleri.jpg

Açılış konuşmasının ardından katılımcı firmaların personel müdürlerinin sunumları ve firma tanıtımları ile devam eden etkinliğin ikinci bölümünde soru cevap kısmına geçildi. Öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan katılımcı firma temsilcileri açıkdeniz stajı konusunda da öğrencilere ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlik sonunda GSÜ Denizcilik Kulübü tarafından katılımcılara plaket takdim edildi. 

ViraHaber.com

Bu haber toplam 6349 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.