1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İTÜ-GİMDER’in 3. Geleneksel Mezunlar Günü'nü 10 Mayıs'ta gerçekleşti
İTÜ-GİMDER’in 3. Geleneksel Mezunlar Günü'nü 10 Mayıs'ta gerçekleşti

İTÜ-GİMDER’in 3. Geleneksel Mezunlar Günü'nü 10 Mayıs'ta gerçekleşti

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ve İTÜ Makine Fakültesi Gemi Mühendisliği Bölümü Mezunları 10 Mayıs Pazar günü İTÜ-GİMDER’in 3. Geleneksel Mezunlar Günü organizasyonunda bir araya geldi.

A+A-

Eski ve yeni mezunların iş stresinden uzak bir ortamda aileleri ve eski üniversite arkadaşları ile buluşması ve güzel zaman geçirmesi planlanan etkinliğe ilgi büyüktü.

Mezunlar Günü açılış konuşmasını İTÜ – GİMDER adına Özgür Üstüner yaparken bunu İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ergin’in konuşması izledi.

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Reşat Baykal’ın gerçekleştirdiği Nostalji Dersi büyük ilgi gördü.

Bu sene ikinci kez verilen İTÜ-GİMDER Onur Ödülleri’ni ise Prof. Dr. Reşat Baykal, Prof. Dr. M. Cengiz Dökmeci ve Yük.Müh. Raif Türsan aldı.

Konferans salonundaki törenin ardından orta bahçede İTÜ GİMDER aile fotoğrafı çekimi ve Metin Önderoğlu’nun canlı müzik performansı eşliğinde öğle yemeği ikramı gerçekleştirildi.

Farklı dönem mezunlarının bir araya geldiği, samimi sohbetlerin, eski arkadaşlıkların ve anıların tekrar hatırlandığı bu anlamlı gün, önümüzdeki yıl aynı keyifle yeniden yaşamak üzere  sona erdi. 

z1-002.jpgz2-004.jpg

z3-004.jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2654 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.