1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Güney Kıbrıs’a marina yaptı, dayak yedi
Güney Kıbrıs’a marina yaptı, dayak yedi

Güney Kıbrıs’a marina yaptı, dayak yedi

Güney Kıbrıs'a yaptıracağı marinanın temelini attıktan sora Ay. Napa'da bir eğlence mekanına giden Mısırlı milyarder Nagy Sawiris dayak yedi.

A+A-

misirli-milyardere-ayia-napada-dayakAy. Napa Marinası’nı finanse etmekte olan Mısırlı milyarder Nagy Sawiris, marinanın temelinin atıldığı günün akşamında gittiği Ay.Napa’daki bir eğlence merkezinde, beraberindekilerle birlikte garson ve güvenlik görevlileri tarafından darp edilmeleri konusunda görülen davada, Rum polisinden de şikayetçi oldu.

Ay. Napa Marinası’nı finanse eden Mısırlı milyarder Nagy Sawiris, marinanın temelinin atıldığı günün akşamında gittiği Ay.Napa’daki bir eğlence merkezinde, beraberindekilerle birlikte garson ve güvenlik görevlileri tarafından darp edilmeleri konusunda görülen davada, Rum polisinden de şikayetçi oldu.

Haravgi ve Politis’in haberine göre “Mağusa Kaza Mahkemesi”nde görülen davada iddia makamının tanığı olarak konuşan Sawiris, 30 Eylül 2016 tarihinde meydana gelen darp olayının, bir arkadaşının dans etmek üzere oturduğu yerden kalkması ile garson tarafından hırpalandığını, eğlence merkezi müdürü ile görüşmek istemesi üzerine ise garsonların ve güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradıklarını anlattı

Hırpalanarak yere düşürüldüğünü ve bu halde tekme tokat dövüldüğünü anlatan 65 yaşındaki Mısırlı iş adamı, kulağından, başından ve göğsünden yaralandığını anlattı.

Kendisiyle birlikte eğlenmeye giden arkadaşlarının, eğlence merkezinin diğer çalışanları tarafından demir sopalarla dövüldüğünü gördüğünü de söyleyen Sawiris, bu sırada 25 bin dolar değerindeki saatinin kaybolduğunu belirtti

Sawiris darp olayı sonrasında polise emare olarak verdiği kanlı gömleğinin kaybedildiğini, mahkemeye sunulan deliller arasında olmadığını söyledi. Mısırlı iş adamı polise verdiği ifadenin geniş ve detaylı olduğunu ancak polisin İngilizce bilgisi kısıtlı olduğundan, ifadesinin değiştirildiğinden de şikayetçi oldu.

Vira Haber

 

Bu haber toplam 4272 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.