1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Güvertede düğün kriz yarattı
Güvertede düğün kriz yarattı

Güvertede düğün kriz yarattı

1. Dünya Savaşı'nda Yunan donanmasının en önemli amiral gemisi Averof zırhlısının güvertesinde düzenlenen düğün, Yunan Deniz Kuvvetleri'nde kriz yarattı

A+A-

1. Dünya Savaşı'nda Yunan donanmasının en önemli amiral gemisi Averof zırhlısının güvertesinde düzenlenen düğün, Yunan Deniz Kuvvetleri'nde kriz yarattı.

TO THEMA gazetesi, armatör Leon Patitsa ile manken-TV yıldızı Marietta Hrusala'nın geçen hafta sonu Averof 'ta verdikleri düğünü ortaya çıkardı.

Gazete, davete katılan Atina'nın jet sosyetesi, armatör ve mankenlerin sabahın erken saatlerine kadar har vurup harman savurduğunu, güvertede göbek atıp su gibi şampanya içtiğini yazdı.

Haberin yayınlanmasının ardından, deniz komutanlığı subayları hakkında soruşturma başlatıldı. "Averof", Yunanistan'da her 4 yılda bir düzenlenen dünya gemicilik fuarı "Poseidonia" etkinlikleri çerçevesinde "Atlas Maritime" şirketine tahsis edilmişti.

Yunan basınında, ekonomik krizin memur ile emekli maaşlarının kesilmesine ve hayat pahalılığının dar gelirlileri etkilemesine neden olduğu bir dönemde, Averof gibi tarihi bir zırhlının, zenginlerce "insafsızca" ve tahrik edici bir biçimde kullanıldığı yorumları yapıldı.

 

Sabah

Bu haber toplam 999 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.