1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DENİZ HABER AJANSI - DENİZ HABER - DENİZ HABER TV

  4. 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri için tarih: 5 Eylül
10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri için tarih: 5 Eylül

10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri için tarih: 5 Eylül

Bu sene 10'ncusu düzenlenecek olan 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, 5 Eylül 2015 tarihinde İstanbul'da yapılacak.

A+A-

Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi'nin birlikteliği ile düzenlenen 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'nde geri sayım başladı.

5 Eylül 2015 tarihinde İstanbul'da yapılacak olan 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne 105 ülkenin denizcilik idaresinin üst düzey yöneticileri ile uluslararası denizcilik örgütlerin yetkilileri davet edilirken, Birleşmiş Milletler Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Koji Sekimizu'nun da Onur Konuğu olarak katılması bekleniyor.

Şadan Kalkavan Onur Ödülü

Tertip Komitesi'nden yapılan açıklamaya göre, 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'nde 11 dalda ödül verileceği belirtilirken, bu sene aramızdan ayrılan Türk Armatörleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı merhum Şadan Kalkavan adını yaşatmak amacıyla, denizcilik sektörüne katkıları olan kişi, kurum ve kuruluşlara ŞADAN KALKAVAN ONUR ÖDÜLÜ takdim edilecek.

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.