1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. 12.Marine Money İstanbul Ship Finance Forum dün gerçekleşti
12.Marine Money İstanbul Ship Finance Forum dün gerçekleşti

12.Marine Money İstanbul Ship Finance Forum dün gerçekleşti

Denizcilik ve finans dünyasının biraraya geldiği 12.Marine Money İstanbul Ship Finance Forum dün gerçekleştirildi. Bankacıların yoğunlukta olduğu forumda gemi inşa sektörü ve finansman sorunları ele alındı.

A+A-

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’nin sponsorluğunda gerçekleşen foruma sektörün önemli isimlerinden Deniz Ticareti Genel Müdürü Mustafa Çalışkan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Metin Kalkavan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Kaptanoğlu, GİSBİR Yönetim Kurulu Üyesi Beşiktaş Denizcilik'in İcra Kurulu Başkanı Yavuz Kalkavan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Gönç Beyli gibi önemli isimler yer aldı.

Marine Money İstanbul Ship Finance Forum’un sektör ve finans dünyasının buluşması açısından önemli bir organizasyon olduğunu dikkat çeken İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Metin Kalkavan “12 yıldır Marine Money İstanbul Ship Finance Forum’una katılıyorum. Oldukça başarılı bir organizasyon. 2014’e göre bu sene finansçıların ağırlıkta olması olumlu bir gelişme” dedi.

Gemi inşa sektöründe 2008 krizinin ardından markette dalgalanmaların olduğunu belirten Kalkavan “Gemi inşa sektörümüz giderek daha iyi olacak. Çin’den daha kaliteli gemiler üretiyoruz. Hükümetimizin de gemi inşa ile ilgili önemli planları bulunuyor.” şeklinde konuştu.

Dünyada yaşanan göçmen facialarına da dikkat çeken Kalkavan “Ülkemde gurur duyuyorum. Sadece 2 buçuk milyona yakın göçmen Türkiye’de. Bu insanlara yardım etmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

s3-022.jpg

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2559 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.