1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 15 günde 944 sefer yapacak
15 günde 944 sefer yapacak

15 günde 944 sefer yapacak

İDO, ilk ve orta dereceli okulların yarıyıl tatiline gireceği 23 Ocak Cuma akşamı başlayacak ve 8 Şubat Pazar günü sona erecek tatilinin bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek tüm hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

İDO, 23 Ocak Cuma akşamı başlayacak ve 8 Şubat Pazar günü sona erecek sömestr tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek tüm hazırlıklarını tamamladı. İki hafta boyunca birçok hattında ek seferler koyan İDO, bir yandan da hesaplı seçenekler sunduğu kampanyalı biletlerin satışını sürdürüyor…

İDO, iki hafta sürecek, milyonlarca öğrenciyi ve ailesini yakından ilgilendiren sömestr tatiline hazır. Özellikle tatilin başlangıç ve son günlerinde dış hatlardaki seferlerinde oluşacak yoğunluğa karşı tedbirlerini geliştiren İDO, ek seferler koyarak bu yoğunluğu rahatlatacak.

Tatilcilerin 23 Ocak Cuma gününden itibaren seyahat planlarını hayata geçirmeleriyle, kara, hava ve deniz ulaşımında ciddi bir yoğunluk beklenirken, İDO’nun duyurduğu ek seferler şöyle: 23 Ocak Cuma ve 8 Şubat Pazar günleri arasında her gün Yenikapı-Yalova hattında karşılıklı 13:30 hızlı feribot seferleri yapılacak. 24 Ocak Cumartesi günü, Pendik-Yalova hattında karşılıklı 13:00 hızlı feribot seferi; 26-27-28-29 Ocak ve 02-03-04-05 Şubat tarihlerinde ise 11:10 Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 14:00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ek seferleri yapılacak.

Ayrıca İDO, Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında da yoğunluğu karşılayacak tüm önlemleri aldı. Bu hatta gidiş-dönüş indirim kampanyası ve gece 02:00-06:00 saatlerinde Eskihisar’dan Topçular yönüne uygulanan indirim kampanyası devam ediyor.

Sömestr boyunca sürecek

İDO, sömestr tatilinin başı ve sonu için koyduğu ek seferlerin yanı sıra, tüm tatil boyunca ulaşımı rahatlatacak, yolcularına yeni avantajlar getirecek kararlar da aldı. Tatil boyunca çalışacak dış hat hızlı feribot ve deniz otobüsü sefer sayısı 944’e çıkarıldı. Tüm bu seferler için yaklaşık 538 bin koltuk ve 84 bin araç bileti satışa sunulmuş durumda.

İDO’nun devam eden kampanyalarında çok hesaplı fiyat seçenekleri de, sömestr boyunca yolcularla buluşmaya devam edecek. Deniz otobüsü dış hatlarda, Bostancı-Yenikapı-Bandırma 25 TL, Kadıköy-Yenikapı-Bursa 11 TL,  Kadıköy-Yenikapı-Armutlu T.K-Armutlu-Bursa 11 TL’den başlayan fiyatlarla, İDO’da. Hızlı feribot hatlarında ise;

Yenikapı-Bursa hattında yolcu 11 TL, araç  63 TL,

Yenikapı-Yalova hattında yolcu 9 TL, araç 44 TL,

Pendik-Yalova hattında yolcu 5 TL, araç 19 TL,

Yenikapı-Bandırma hattında yolcu 25 TL,  araç 99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.