1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 2015’in en şık kırmızısı Vendoux Paris'ten
2015’in en şık kırmızısı Vendoux Paris'ten

2015’in en şık kırmızısı Vendoux Paris'ten

Ama Vendoux Paris bu yıl kırmızının tabularını yıkıyor. Sadece bir gece kullanacağınız bir kırmızı yerine hem 2015'de hem de uzun yıllar boyunca hayatınızı değiştirecek bir "kırmızı" öneriyor.

A+A-

Bildiğiniz tüm kırmızıları unutun. En şık kırmızı için bileğinizde yer açın.Yeni yıla girme rengidir kırmızı. Yılbaşı yaklaşırken insanlar sevdiklerine veya kendilerine kırmızı hediyeler alır. Kırmızı şans getirir, enerji verir vs vs... 

Bunların yanında Vendoux Paris'ten başka hiçbir saatte bulunmayan muazzam tasarım, şıklık.Yeni yıla çarpıcı bir giriş yapmak istiyorsanız, Vendoux Paris kırmızı kordonlu saati sizi yalnız bırakmayacak. Şık tasarımlarıyla kadınları cazibesi altına alan Vendoux Paris saatleri, yılbaşı kırmızısı ve üzerindeki Swarovski taşları ile yılbaşı gecesine iddialı bir giriş yapın.

Özel tasarım saatleriyle kadınları etkileyen Vendoux Paris ile tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.  Işıl ışıl yılbaşı gecenizi daha fazla aydınlatmak için Vendoux Paris saatleri 329 TL Fiyatı ile Burak Saat güvencesiyle. 

a1-019.jpga2-017.jpga3-015.jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

Bu haber toplam 3358 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.