1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. 3. Cumhuriyet Kupası Konyaaltı Orta Mesafe Triatlon Yarışı 25 Ekim'de başlıyor
3. Cumhuriyet Kupası Konyaaltı Orta Mesafe Triatlon Yarışı 25 Ekim'de başlıyor

3. Cumhuriyet Kupası Konyaaltı Orta Mesafe Triatlon Yarışı 25 Ekim'de başlıyor

İMEAK Antalya Deniz Ticaret Odası'nın desteğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Cumhuriyet Kupası Konyaaltı Orta Mesafe Triatlon Yarışı, 25-26 Ekim'de Antalya'da yapılacak.

A+A-

Türkiye Triatlon Federasyonunun, Konyaaltı Belediyesinin desteğiyle düzenlediği triatlon yarışına 140 triatlet katılacak.

Sporcular, Konyaaltı sahilinde 15 ve 16 no'lu plajlar arasında bin 900 metre yüzdükten sonra Konyaaltı Kent Meydanı ile Büyükçaltıcak güzergahında 90 kilometre bisiklet kullanacak. Sporcular, yarışı kent meydanı ile Minicity arasındaki 21 kilometrelik parkurda koşarak tamamlayacak.

Gelecek yıl yarışlar ilkbaharda

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Antalya Valiliğinde düzenlenen basın toplantısında, gelecek yıl orta mesafe triatlon yarışlarını ilkbahar aylarında yapmayı planladıklarını kaydetti.

Güneş, yarışların tarihini değiştirmelerinde, Gloria Golf Arena Sport Center'ın 25 Ekim 2015'te düzenleyeceği triatlon yarışlarının etkili olduğuna işaret etti.

Gloria tarafından organize edilen ve kendilerinin de destek verdiği yarışları çok önemsediklerini belirten Güneş, "Gloria Golf Arena Sport Center, yarışları 25 Ekim 2015'te sahasında yapmak için uluslararası bir anlaşma yaptı. Biz de bu yarışmanın Türkiye'ye gelmesini istedik. Çünkü o yarışma, farklı ülkelerden yaklaşık bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek" dedi.

Güneş, Gloria Golf Arena Sport Center tarafından düzenlenecek triatlon yarışlarının Belek, Serik ve Köprülü Kanyon güzergahlarında gerçekleştirileceğini bildirdi.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1466 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.