1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. 47 metrelik süper 'Bebe' Şubat'ta hazır
47 metrelik süper 'Bebe' Şubat'ta hazır

47 metrelik süper 'Bebe' Şubat'ta hazır

Antalya Serbest Bölge'de faaliyet gösteren Vosmarine Tersanesi, geçtiğimiz yıl inşasına başladığı 47 metre uzunluğundaki süper yat “Bebe”yi 2015 Şubat ayında teslim edecek.

A+A-

Antalya Serbest Bölgesi'nde faaliyet gösteren Vosmarine Tersanesi'nde inşa edilen 47 metre uzunluğundaki süperyat projesi “Bebe”nin teslim öncesinde son dekorasyon çalışmalarını yapıyor. 

Geçtiğimiz yılılın şubat ayında inşasına başlanan "Bebe” süperyatı ile, ürettiği lüks, modern, kaliteli ve güvenilir yatlarla tercih edilen Vosmarine Yatçılık, Antalya Serbest Bölge’de bulunuyor.

Vosmarine 2013 yılından itibaren ilke edindiği kaliteli, dürüst, güvenilir ve modern üretimi ile dikkatleri üzerinde topladı. 47 metre uzunluğundaki süper motoryat “Bebe” bu prensipler doğrultusunda Vosmarine’in ilk üretim teknesi. Bebe, Rina pleasure klas ve Amerikan bayraklı çelik bir tekne. Üretimde kullanılan tüm malzemeler sertifikalı ürünler. Tekne üretilirken sektörünün öncü marka ürünleri kullanıldı. Bebe’de seyir elektronik sistemleri Furuno, ana makineler çift MTU, jeneratörler Kohler, hidrolik sistem Trac marka seçilerek marin sektörünün öncü firmaları ile çalışıldı.

2013 Nisan ayında üretimine başlanan tekne, uzman mühendis, mimar ve çalışan kadrosuyla, görsel açıdan modern ve şık bir tasarımı ile son teknoloji standartlarında üretiminin son aşamasına geldi.

Süperyatın iç tasarımı modern görünümlü, açık ve koyu renkli ahşaplar kullanılarak kontrastlar sağlandı, doğal mermer ve granit yanı sıra yumuşak tonlu kumaşlar kullanılarak bütünüyle hoş görünümlü bir dekorasyon elde edildi. İç ve dış dizaynında kullanılan mobilyalar, tüm beklenti ve talepler göz önünde bulundurularak Vosmarine atölyelerinde titizlikle imal edildi.

Vosmarine’in üretiminin son aşamasına geldiği süperyat 2015 yılının ilk aylarında denize indirilecek.

1-070.jpg

2-071.jpg

3-062.jpg

4-047.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 7051 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.