1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ABB'den yeni nesil solar evirici
ABB'den yeni nesil solar evirici

ABB'den yeni nesil solar evirici

ABB Güneş Enerjisi çözümlerini Solarex fuarında ziyaretçilerle paylaştı.

A+A-

Güç ve otomasyon teknolojilerinde dünya lideri olan ABB, yenilenebilir enerjilerdeki deneyimini, teknoloji liderliğini ve uygulama konusundaki bilgi birikimini 9-11 Nisan arası gerçekleştirilen SOLAREX fuarında ziyaretçilere sundu.

Yeni Nesil Solar Evirici PRO33

Fuarda TRIO serisi dizi inverterlerin yanında ABB’nin yeni nesil üç fazlı PRO-33 dizi inverter sunumu gerçekleşti. 33000 W AC güç sağlayan bu yeni nesil dizi inverter büyük ölçekli endüstriyel çatılar veya açık arazi büyük ölçekli santral uygulamaları için tasarlandı.

Paket çözümlerde tek bir tedarikçiden optimum çözüm

Merkezi inverter uygulamalarında sahada kullanılan DC bağlantı kutusu, merkezi inverter köşkü ve trafo köşkünden orta gerilim çıkışa kadar ki tüm elektrik ekipmanlarının optimum paket çözümünü sektötre ABB mühendisliği ve güvencesi ile sunuluyor.

ABB Türkiye Güneş enerji Çözümleri Bölüm Yöneticisi Haluk Özgün görüşlerini şöyle dile getirdi: “Uluslararası Enerji Ajansı’na göre 2020 yılında 403 GW’a ulaşması beklenen güneş fotovoltaik sistemleri dünyada yeni bir evreye girmiş bulunuyor.  Teknolojik gelişmeler maliyetleri düşürürken, konutlardan büyük ölçekli santrallara kadar ve hatta en ücra konumlarda dahi güneş enerjisinden yararlanmak mümkün.”  

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1538 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.