1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Akasya Acıbadem’de Yaşamınızı Kalite ile Buluşturun
Akasya Acıbadem’de Yaşamınızı Kalite ile Buluşturun

Akasya Acıbadem’de Yaşamınızı Kalite ile Buluşturun

Metropolde yaşamın yeni yüzünü Akasya Acıbadem’de keşfedebilirsiniz. Akasya Acıbadem satılık konut arayışlarınızı değerlendirebilir ve muhteşem bir yaşam alanını tercih edebilirsin

A+A-

Hem şehrin içinde hem de doğa ile baş başa yaşamayı vadeden Akasya Acıbadem’in görkemli mimarisi dünyada tektir. Bu görkemli mimarinin içinde yaşayabilir ve fırsatlarını yaşam tarzınız haline çevirebilirsiniz. İÇ ve dış özellikleri ile başınızı döndürecek avantajlar yaşam kalitenizin artmasına neden olacaktır. Tüm bu avantajları Akasya Acıbadem satılık seçenekleri ile değerlendirmek de mümkündür. 182 bin metrekare alan üzerine yapılmış yaşam merkezi, 1+1 ile5+1 arası konut tiplerinden yararlanmanıza olanak tanımaktadır. Farklı etaplardan oluşan Acıbadem Ak-Asya 3 ana etapta bulunuyor. Bunlar; Akasya Koru, Akasya Kent ve Akasya Göl olarak adlandırılmaktadır. Her etabın kendine has tarzı ve stili bulunmaktadır. Etaplarda bulunan konut tiplerinin konumlarına göre cepheleri ve manzaraları da değişim göstermektedir.

Akasya Acıbadem satılık avantajları hala daha sürmektedir. Yaşamınızı hem stresten uzak hem de doğanın içerisinde ve de şehir merkezinde sürdürmek istiyorsanız tek adres Akasya Acıbadem konutlarıdır. Farklı tarzların bir araya geldiği bu yaşam merkezinde ister kent etabında isteseniz göl ya da koru etabında ev sahibi olabilirsiniz. Yaşamınıza kattığı değerler ele alındığında ödenen miktar ciddi derecede uygun bir fiyatlandırmayı ortaya çıkarmaktadır. Konut tiplerinin metrekareleri 70 ile 350 metrekare olarak değişkendir. Projesi çoktan tamamlanan yaşam merkezi Akasya Acıbadem satılık işlemleri hala daha büyük bir fırsat olarak nitelendirildiği unutulmamalıdır. Genel olarak iç özelliklerinde modernlik ön planda tutulmuştur. İç özellikleri arasında; ankastre mutfak, beyaz eşyalar, duşa kabin, klima, uydu, kiler, jakuzi, mobilya, alarm sistemleri ve site içerisinde 24 saat güvenlik gibi niteliklere sahiptir. Her konut tipinde barındırdığı niteliklerde farklılıklar bulunmaktadır. Genel özellik olarak dış nitelikleri ise tüm konut tipleri için geçerlidir. Dış özellikler arasında ise; havuz, spor salonları, ısı yalıtımı, engellilere uygun oluşu, çocuklar için oyun parkları, ses yalıtımı ve benzeri VIP hizmetler sıralanmaktadır.

Akasya Acıbadem satılık seçeneklerini uzman ellerde değerlendirebilirsiniz. Gayrimenkul uzmanları eşliğinde ev satımı ya da alımı işlemleriniz çok daha karlı olarak sonlandırılmaktadır. Değerinden düşük ya da yüksek satma ya da ev satın alma işlemleri için karınızı koruyan  www.akasyauzmanim.com adresi daima hizmetleri ile yanınızdadır. 7 gün 24 saat boyunca internet üzerinden tüm sorularınız cevaplarını mail adresleri sayesinde iletebildiğiniz gibi, telefon numaralarından da gerekli uzman ekibe ulaşmanız mümkündür. Dileyen kişiler için ofis hizmeti ile yüz yüze görüşmelerde sağlanmaktadır. Akasya Acıbadem satılık işlemleri ile ilgili soru, sorun, görüş ve öneri isteklerinizi direk olarak gayrimenkul uzmanları ile paylaşabilirsiniz. Daha sağlıklı sonuca varmak ve detaylı bilgi almak adına verilen adresi ziyaret edip, iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. 

Bu haber toplam 1159 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.