1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Akoy Holding Tilkicik Koyu'na marina yapıyor
Akoy Holding Tilkicik Koyu'na marina yapıyor

Akoy Holding Tilkicik Koyu'na marina yapıyor

Aksoy Holding’in Bodrum Tilkicik Koyu’nda hayata geçireceği Epique Island projesinde 75 villa, marina, butik otel yer alıyor. Adada yaşamın 2017 yazında başlaması planlanıyor.

A+A-

Conrad İstanbul Oteli’nin sahibi olan Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’nda Epique Island projesini hayata geçirecek. 12.6 hektarlık yarımada üzerine kurulan projede; 75 villa, marina, butik otel, plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, çocuk kulübü, heliport, restoran ve barlar ile fitness ve spa yer alıyor. Büyüklüğü 513 ile 738 metrekare arasında değişen villaların her birinin özel havuzu, kabanası, terasları ve otoparkı bulunuyor. 10 farklı tipte inşa edilen villaların; 3 oda, 4 oda ve 5 oda seçenekleri bulunuyor. Tasarımına 2014’te başlanan Epique Island projesinde inşaat faaliyetleri 2015’te başladı. Adada yaşamın 2017 yazında başlaması planlanıyor.

Çevreye duyarlı

Epique Island projesinin tanıtımında konuşan Aksoy Holding CEO’su Batu Aksoy, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Projemizin, villa sahipleri ile otel ve marinayı ziyaret edecek tüm konuklara benzersiz bir deneyim sunacağına inanıyoruz. Bodrum’un en güzel koylarından Tilkicik’te doğaya ve çevreye duyarlı olarak inşa edilecek projemizin kişisel lüksün yeni adresi olacağına inanıyoruz. Güney Afrika kökenli olması nedeniyle doğayla iç içe yaşam konusunda uzman olan SAOTA ile gerçekleştirdiğimiz Epique Island projemiz, gerek konumu gerek mimarisi gerekse de sunacağı hizmetler ile Türk turizmine ve gayrimenkul sektörüne yenilikler getirecektir.”

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1208 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.