1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Aksigorta ile açık denizlere özgürce yelken açın
Aksigorta ile açık denizlere özgürce yelken açın

Aksigorta ile açık denizlere özgürce yelken açın

Aksigorta’nın sunduğu Yat Sigortası ile oluşabilecek tehlikelere karşı güvence altına almak ve açık denizlerde özgürlüğe yelken açmak mümkün.Aksigorta Yat Sigortası ile yatlar, denizden karaya marinadan bakıma kadar her an güvende.

A+A-

Aksigorta’nın sunduğu Yat Sigortası ile oluşabilecek tehlikelere karşı güvence altına almak ve açık denizlerde özgürlüğe yelken açmak mümkün.Aksigorta Yat Sigortası ile yatlar, denizden karaya marinadan bakıma kadar her an güvende. 

YAT SİGORTASI İLE İÇİNİZ RAHAT, YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Aksigorta’nın yatları ve yat sahiplerini güvence altına alan Yat Sigortası; fırtına, çarpma, çatma, karaya oturma ve alabora gibi tüm deniz kaza ve tehlikeleri, doğal afetler, kara, hava taşıt araçlarıyla, rıhtım, liman ve teçhizatlarıyla temas sonucu oluşan zararlar, yangın, infilak, korsanlık, denize mal atılması, yatın veya servis botlarının çalınması, enkaz kaldırma masrafları, yatın sebep olduğu bir kaza sonucunda 3. kişilerin can ve mal kaybı, makine veya teçhizatın çalınması başta olmak üzere birçok teminat sunuyor.

Yat sahipleri, isteğe bağlı olarak sigorta kapsamını daha da genişletebiliyor. Bu kapsamda; savaş, grev, lokavt, alıkoyma, terörizm gibi sebepler nedeniyle oluşabilecek kayıp ve hasarların yanı sıra, kaptan, mürettebat ve misafirler için ferdi kaza ya da yasal ve cezai sorumluluk kapsamında yat sahibine gelebilecek hukuki savunma masrafları, makine kırılması, elektronik cihaz, çevre kirliliği, kişisel eşyalara gelebilecek zararlar Aksigorta’nın Yat Sigortası’nda bulunan teminatlardan…

3. şahıslara karşı sorumlulukları da güvence altına alan Aksigorta Yat Sigortası, yatın çarpıştığı tekne veya üzerindeki mala gelebilecek kayıp ve hasarları, yatta veya yakınında ya da diğer herhangi bir teknede can kaybı, bedeni sakatlık veya yaralanmaya sebep olma, yat, liman, iskele ve rıhtım gibi sabit ve hareketli cisimlere verilebilecek zararları da güvence altına alıyor.

YAT YARDIM 7 GÜN 24 SAAT HİZMET VERİYOR

Sigortalılar, 7 gün 24 saat hizmet veren Yat Yardım Hizmeti gibi ek hizmetlerden yararlanabiliniyor ve bu hizmet kapsamında herhangi bir kaza sonucunda yaralanma veya hastalık durumunda nakil ve tedavi giderleri, ilaç gönderilmesi, tıbbi danışma, otomobil kiralama, geçici kaptan, yedek parça servisi, tercüme hizmeti gibi hizmetler alınabiliniyor.

Gezi teknelerindeki sigortalılık oranının oldukça düşük olduğunu belirten Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, daha çok büyük ebatlardaki gezi teknelerinin sigorta yaptırmayı tercih ettiklerini söyledi. Kısa süreli, daha çok yaz sezonunda belli bir dönem için kullanılan gezi teknelerinin önemli bir kısmının yat sigortası yaptırmadıklarını belirten Uğur Gülen, “Gezi tekneleri, evlerimiz, arabalarımız, eşyalarımız gibi risklerle karşı karşıya. Kimi zaman yoğun iş trafiği arasında sevdiklerimizle, ailemizle keyifli vakit geçirmemize olanak sağlayan, kimi zaman da gelir kaynağı olan tekneler, denizlere huzur içinde açılabilmek için mutlaka sigorta teminatı altına alınmalıdır.” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1520 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.