1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Alaçatı Uluslararası Balık Turnuvası 8 Ekim'de başlıyor
Alaçatı Uluslararası Balık Turnuvası 8 Ekim'de başlıyor

Alaçatı Uluslararası Balık Turnuvası 8 Ekim'de başlıyor

8-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Alaçatı Uluslararası Balık Turnuvası’nda işdünyası temsilcileri 84 tekneyle denize açılıp kıyasıya yarışacak.

A+A-

Bu yıl 9'uncu kez düzenlenecek olan Alaçatı Uluslararası Sportif Balık Turnuvası'nda (Alaçatı Internationel Fishing Tournament 2015) ünlü balıkçılar aynı zamanda sert hava koşullarına karşı da amansız bir mücadeleye girecek. Turnuva Alaçatı Port Marina'dan 84 teknenin denize açılmasıyla başlayacak. Balıkçılar uluslararası sularda 300 metreden, bin metre derinliğe kadar olta atacak. Katılımcılar 10 Ekim Cumartesi günü sabahın ilk ışıklarıyla birlikte denize açılacak. 11 Ekim Pazar günü ise iki gün içinde tutulan balıkların tespiti yapılacak ve akşam saatlerinde ödül töreni gerçekleştirilecek. 

Ünlü isimler de katılıyor 

Ana sponsorluğunu Vadofone'un yaptığı turnuvada Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener, Cem Boyner, İsmail Boyner, Can Kestelli, Ege Kestelli, Gökhan Çarmıklıoğlu, Gürol- Sinan Gerzile, Umut Kızıltan, Murat Özakat, Can Ekşioğlu gibi tanınmış isimler balık avına çıkacak.

virahaber.com

Bu haber toplam 1778 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.