1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Alen 55 göz dolduruyor
Alen 55 göz dolduruyor

Alen 55 göz dolduruyor

Alen Yatch’ın sadece bir senedir üretimde olan ve Monako, Ürdün, Çin, Fransa gibi ülkelere 9 adet satılan yeni model Alen 55 tasarımı ve teknik özellikleriyle göz dolduruyor

A+A-

Tüm zamanların geleneksel tasarımına, hız ve pratiklik kazandıran son teknoloji kullanılarak günümüz modern çizgileriyle daha fazla ve daha geniş paylaşım ve yaşam alanlarının sağlandığı Alen 55’in genelinde Alenyacht’ın tasarım ve üretim tecrübesini görmek mümkün. Geniş ve kullanışlı güvertesi, iki veya üç kabin opsiyonlu iç yerleşimiyle konforlu ve ferah yaşam alanı sağlıyor. Yemek hazırlarken ya da dinlenmek, sohbet etmek için gün boyunca herkesin birarada vakit geçirebileceği geniş sosyal alan veriyor.

Ana güverteyle birlikte baş ve kıç güvertelerde geniş güneşlenme alanları, oturma alanı ve bar bölümü bulunuyor. Karşılıklı L oturma bölümünde masalar birleştirilerek daha büyük bir yemek masası elde edilebiliyor.

İç mekanda bulunan alt güvertedeyse biri master, diğeri misafir olmak üzere iki kabin bulunuyor. Teknenin üç kabinli versiyonu da mevcut. Üçüncü kabin opsiyonunda, lounge bölümü için ayrılan alan ikinci bir misafir kabin olarak düzenlenebiliyor.

Son teknolojik navigasyon donanımına sahip kontrol panelinde, çapayı kullanmak için kişiye özel bir buton mevcut. Kıç güvertede bulunan hidrolik iskele aynı zamanda yüzme merdiveni olarak kullanılıyor.

Bir mürettebat kabini yada ekstra yatak odası dahil edilebilir. Lounge' da bulunan kanepe çift kişilik ranzaya dönüştürülebilir. Kabinlerde geniş depolama alanları var. Tik döşeme, deri duvar panelleri ve lake yüzeyler sıcak ve doğal bir ortam yaratıyor.

Teknik özellikleri :

Gövde malzemesi kompozit (Airex)

2x800 HP VOLVO motorlarla seyir hızı 28 knot, en yüksek hızı 35 knot.

Yakıt kapasitesi:2140 lt.

Su kapasitesi:500 lt.                                                                                    

Tam Boy: 16.80 metre

En: 4.80 metre

Ağırlık: 17000 kg

Fiyat: 985.000 euro

alle.jpga1-030.jpga2-028.jpga4-005.jpga5-004.jpg

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1710 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.