1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Audi ile " Viya böyle" diyor!
Audi ile " Viya böyle" diyor!

Audi ile " Viya böyle" diyor!

Türkiye’nin, uluslararası yat yarışları alanında kendini kanıtlamış en önemli yarışlarından Göcek Yarış Haftası, bu yıl da Audi’nin katkılarıyla düzenleniyor.

A+A-

Uluslararası yelken yarışlarındaki tecrübe ve bilgi birikimini geçtiğimiz yıl Göcek Yarış Haftası’yla paylaşan Audi’nin sponsor olduğu yarışlar 18-22 Mayıs haftasında gerçekleşiyor.

Göcek Yat Kulübü tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek yarış haftası, Doğuş Otomotiv Audi ’nin desteğiyle, “Audi Göcek Yarış Haftası “ olarak Mayıs ayında yapılacak.

Tüm dünyada birçok yelken yarışını destekleyen ve dünyanın en büyük ve prestijli yarışlarından biri olarak kabul edilen Med Cup’ın ana sponsoru olan Audi’nin bu spora verdiği destek, Audi Türkiye’nin Göcek Yarış Haftası’na sponsorluğuyla devam ediyor.

Audi ile ‘Viya Böyle’

Audi’nin ikinci kez sponsor olduğu Göcek Yarış Haftası’, 18-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Geleneksel rotasında; Fethiye Körfezi ve Göcek koylarını kapsayan güzergâhta düzenlenecek yarışlar 6 ayaktan oluşacak. 18 Mayıs’ta D-Marin Göcek’te düzenlenecek ‘Yaza Merhaba Partisi’ ile start alacak yarışlarda 50 tekne ve 350’ye yakın yarışçı mücadele edecek. Audi Göcek Yarış Haftası’nda birincilik için gerekli puanları toplamaya çalışacak takımlar arasında, 4 gün sonunda birinci olan tekne ve takım, 22 Mayıs günü D-Marin Göcek’te düzenlenecek törenle birincilik kupasının sahibi oluyor.

En özel kupa
Göcek Yat Kulübü’nün özel olarak hazırlattığı ve Türkiye’de bir ilk olarak verilen Bandırma Vapuru’nun maketi şeklindeki Şarık Tara-Atatürk’ü Anma 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası, Audi Göcek Yarış Haftası süresince tüm yarışların genel klasman birincisine verilecek. Geçtiğimiz yıl düzenlenen yarışlarda kupa Cadı ekibi Alp Doğuoğlu’nun olmuştu.

Yelkencilerin Oscar’ı 3’üncü kez verilecek
Audi Göcek Yarış Haftası’nda ayrıca, geçen yıl Sadun Boro’nun layık görüldüğü ve yelken dünyasının oscarı olarak kabul edilen ‘Yaşam Boyu Yelken Ödülü’nün de üçüncüsü veriliyor.

audi_gocek_race_week2012_001.jpg

audi_gocek_race_week2012_002.jpg

audi_gocek_race_week2012_003.jpg

audi_gocek_race_week2012_004.jpg

14_audi_gocek_race_week_001.jpg

virahaber.com
 

Bu haber toplam 1487 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.