1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Bahamalar bayraklı 'Seabourn Odyssey' Bodrum'a yanaştı
Bahamalar bayraklı 'Seabourn Odyssey' Bodrum'a yanaştı

Bahamalar bayraklı 'Seabourn Odyssey' Bodrum'a yanaştı

Bahamalar bayraklı 'Seabourn Odyssey', 443 yolcuyla Bodrum'a demirledi.

A+A-

Gemideki 443 yolcu, ilçenin tarihi ve turistlik yerlerini gezdi, alışveriş yaptı. Bu sezon 100'ün üzerinde yolcu gemisinin ilçeyi ziyaret etmesinin beklendiği belirtildi.

Havanın ısınmasıyla birlikte hareketliliğin artmaya başladığı Bodrum'a; Yunanistan'ın Agios Nikolaos şehrinden gelen, Bahamalar bayraklı, 200 metre uzunluğunda ve 7 katlı olan 'Seabourn Odyssey' adlı yolcu gemisi demir attı. Gemi yanaşma iskelesine yanaşan gemiden inen 443 yolcu, gümrük işlemlerinin ardından gezintiye çıktı. 343 personeli bulunan gemiden inen ABD ve İngiliz yolcular, sahilde yürüyüş yapıp güneşin tadını çıkarttı. Tarihi ve turistlik mekanları gezen yolcular, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Mayıs ayından itibaren yolcu gemilerinin düzenli olarak geleceği belirtildi. Şuana kadar gemiyle ilçeyi ziyaret eden turist sayısının 1500 kişiyi bulduğu belirtildi.

Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, "Gemi yanaşma iskelesi hizmete girdiğinden bu yana kaliteli turist sayısında ciddi artış var. Bu sezon 100'ün üzerinde gemi gelmesi bekleniyor. Bu da bizleri sevindiriyor. Denizden gelen kaliteli turist sayısının her geçen gün artacağına inanıyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1021 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.