ÇOK OKUNANLAR
FOTO GALERİ
YORUMLANANLAR
12 Punto14 Punto16 Punto18 Punto
Bakıma alınan vapur filoya katılıyor
02 Mart 2010 / 10:48
Haliç Tersanesi’nde bakıma alınarak yenilenen, Merhum Ahmet Hulusi Yıldırım’ın adını taşıyan yolcu vapuru, özel bir törenle filoya geri dönüyor.

İDO tarafından 2008 yılında Haliç Tersanesi’nde bakıma alınarak yenilenen, denizcilik sektöründe efsaneleşen kişiliğiyle unutulmaz yeri olan Merhum Ahmet Hulusi Yıldırım’ın adını taşıyan yolcu vapuru, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy,  ailesi ve sevenlerinin katılacağı özel bir törenle filoya geri dönüyor.

 

Geleneksel Türk mimarisinin minimalist anlayışla yorumlanarak inşa edilen Eminönü İskeleleri; Hezarfen Ahmed Çelebi ve Evliya Çelebi’nin de hizmete açılacağı tören, 5 Mart 2010, Cuma günü gerçekleşecek.

 

Virahaber

Güncel Kategorisindeki Diğer Haberler
VİDEO GALERİ
YAZARLAR
ANKET
Gemi inşa sanayimiz 2012 yılını nasıl geçirecek?
E-BÜLTEN