1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Balıkçılara 'denize çıkmayın' uyarısı
Balıkçılara 'denize çıkmayın' uyarısı

Balıkçılara 'denize çıkmayın' uyarısı

Meteoloroji,Marmara, Güney Ege ve Batı Akdeniz bölgeleri için fırtına uyarısında bulundu. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor.

A+A-

Ayrıca, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden esen rüzgarın kuvvetlenerek, sabah saatlerinden itibaren 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. 

Güney Ege ve Batı Akdeniz'de denizci ve balıkçılara uyarı

Güney Ege'nin güneyinde ise sabah saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerde 6 ila 8 kuvvetinde  fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekiyor. 

Batı Akdeniz'de öğle saatlerinden sonra rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerde 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın yarın ilk saatlerden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekiyor.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1534 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.