1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. BANDIRMA LİMANI - ÇELEBİ PORT OF BANDIRMA

  4. Bandırma'da Liman Çalıştayı düzenlendi
Bandırma'da Liman Çalıştayı düzenlendi

Bandırma'da Liman Çalıştayı düzenlendi

Bandırma'da Ticaret Borsası ve Çelebi Bandırma Limanı yönetimi tarafından 'Liman Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştaya özelikle limandan yaralanan firmalar yoğun ilgi gösterdi

A+A-

Bandırma Ticaret Borsası ve Çelebi Bandırma Limanı yönetimi tarafından Liman Çalıştayı düzenlendi.

Ticaret Borsasında yapılan çalıştaya çok sayıda firmadan yönetici ve çalışanlar katıldı. Liman yönetimi, firma temsilcilerinden gelen önerileri değerlendirdi ve soruları yanıtladı.

Limanın Genel Müdürü Mehmet Akif Ersoy, çalıştayın özelikle limandan yaralanan firmalar için çok verimli olduğunu dile getirdi. Hem firma yetkililerinin hem de liman yönetiminin çalıştay sayesinde birbirlerini daha iyi anladıklarını ifade eden Ersoy, şunları kaydetti:

"Bugün burada tüm talepleri kayıt altına aldık. İstekleri yerine getirebildiğimiz ölçüde bir an önce gerçekleştirmeye çalışacağız. Yarından itibaren çalışmalara başlayacağız. Özellikle boş bekleme sorunu hakkında tüm firmalara bilgi göndereceğiz. 65 bin metreküplük bir silo yakında devreye girecek. Liman olarak daha iyi hizmet vermek için sürekli yatırımlarımız devam edecek."

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ise borsa olarak üreteni de satanı da korumak görevleri olduğunu belirterek, "Ticaretin gelişmesi için üyelerimizin taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu toplantıda kentimiz için önemli bir yere sahip limanımızın daha verimli çalışması ve katma değer sağlaması için buradayız. Bu toplantı ile ne kadar önemli bir görev yaptığımızı kanıtlamış olduk" dedi.

bandirma3.jpgbandirma1.jpgbandirma-001.jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

Bu haber toplam 1436 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.