1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Barbaros Denizcilik ilk seminerini gerçekleştirdi
Barbaros Denizcilik ilk seminerini gerçekleştirdi

Barbaros Denizcilik ilk seminerini gerçekleştirdi

Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Kulübü 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk semineri 5 Kasım Çarşamba günü Barbaros Denizcilik Yüksekokulu Vira Konferans Salonu'nda verildi.

A+A-

''Liman Hizmetleri'' konulu seminer CBM Liman Hizmetleri Şirket Sahibi Metin Öngel ve LİMAŞ Konteynır Terminal Müdürü Uğur Kılıç tarafından denizcilik programlarında eğitim gören öğrencilerinde katılımıyla gerçekleşti.

Seminer KOÜ Barbaros Denizcilik Kulübü öğrencilerinden M. Beldem Akdal'ın açılış konuşmasıyla başladı.Tek oturum şeklinde gerçekleştirilen seminerde, CBM Liman Hizmetleri Şirket Sahibi Metin Öngel ve LİMAŞ Konteynır Terminal Müdürü Uğur Kılıç tarafından liman hizmetlerinin genel olarak işleyişi ve Denizcilik İşletmeleri ve Yönetimi okuyan öğrencilere bu sektörde hangi pozisyonlarda görev alabilecekleri konusunda geniş kapsamlı bilgiler  verildi.Daha sonra katılımcılar tarafından sorulan soruları içtenlikle cevaplayan Metin Öngel ve Uğur Kılıç kendilerinin bu sektörde hangi durumlarla karşılaştıklarını,zor durumlarla nasıl başa çıktıklarını ve iş hayatı anılarını öğrencilerle paylaştılar.

Seminer, Barbaros Denizcilik Yüksekokulu Müdürü Gönül Kaya Özbağ'ın  Uğur Kılıç'a, Barbaros Denizcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yasemin Koca'nın Metin Öngel'e katılımlarından dolayı verdiği plaketlerle sona erdi.

11-030.jpg22-021.jpg33-018.jpg44-011.jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 11243 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.