1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BaroCook'tan doğa severlere 'pişirici kap'
BaroCook'tan doğa severlere 'pişirici kap'

BaroCook'tan doğa severlere 'pişirici kap'

Doğa sporlarıyla uğraşanların sorunlarından biri de, yemek pişirmektir. BaroCook'un yeni ürünü 'pişirici kap' doğa ve denizi sevenlere mucizevi bir armağan.

A+A-

Doğa sporlarıyla uğraşanların sorunlarından biri de, yemek pişirmektir. Doğaya çıkınca hiçbirimiz yanımızda kömür, mangal veya tüp taşımak istemeyiz. Bir bisikletçinin ön sepetinde kömür,
bir dağcının sırtında mangal veya bir kanocunun piknik tüpü taşıdığını düşünün.BaroCook, bu soruna çok etkin bir çözüm getiriyor: Mucizevi bir pişirici kap.

O kadar kolay ki... Plastik kaba ısıtıcı pedi koyuyorsunuz, üzerine de biraz su ekleyip 8 dk bekliyorsunuz. Su yoksa, kar veya buz da olabilir, hiç sorun değil. Ped, su ile tepkimeye girerek dakikalar içinde kaynamayı başlatıyor. Kaynayan suyun üzerine metal kabı takıp, pişirmek istediğiniz yemeği koyuyorsunuz. 100oC sıcaklığa kısa sürede çıkan su, bu ısıyı yarım saat koruyabiliyor, sonra ısı yavaş yavaş düşüyor. Doğada yumurta haşlamak, makarna ya da pilav yapmak, hatta çay ve kahve hazırlamak, artık işkence olmaktan çıkarak,başlı başına keyif veren bir işe dönüştü. Önceden hazırlanmış sulu yemeğinizi de çabucak ısıtabilirsiniz.
 

BaroCook ülkemizde de uzun yıllardır askeri amaçla kullanılıyordu.Doğa aşıklarına sunulan BaroCook set, 850ml’lik model. Ağırlığı sadece 345gr.
 

 baro-cook-850-ml-isitici-kutu__96092524_0.jpg

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

Bu haber toplam 1326 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.