1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bayramda Şehir Hatları yüzde 50 indirimli, İSPARK ücretsiz
Bayramda Şehir Hatları yüzde 50 indirimli, İSPARK ücretsiz

Bayramda Şehir Hatları yüzde 50 indirimli, İSPARK ücretsiz

İstanbul'da Kurban Bayramı boyunca ulaşım ücretleri yüzde 50 indirimli olacak. İSPARK ise ilk 2 gün ücretsiz hizmet verecek.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı için çeşitli önlemler aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bayram boyunca İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş Füniküleri ve Şehir Hatları vapurları ile İstanbul Otobüs A.Ş. ve Özel Halk Otobüsleri, yüzde 50 indirimli hizmet verecek.

İETT, arife ve bayram günlerinde artacak yolcu yoğunluğuna paralel otobüs sefer sayısını artıracak ve hizmetlerin aksamaması, normal ve ek seferlerin düzenli yapılması için gereken tedbirleri alacak.

ULAŞIM A.Ş., bayram tatili süresince tam kadro ve tam filo hizmet verecek. Bayramın 4 günü boyunca metro, hafif metro ve tramvay seferleri, öğleden önce seyrek, öğleden sonraları sıklaştırılarak gerçekleştirilecek. Tarifeli seferler dışında, artan yolcu yoğunluğuna bağlı ek seferler düzenlenecek.

İSPARK İLK 2 GÜN ÜCRETSİZ

İSPARK'a ait 500 noktadaki yol üstü otoparklar bayramın birinci ve ikinci günü ücretsiz hizmet verecek. Kapalı ve açık otoparklar ücretli olacak. Vatandaşlar, her türlü şikayetlerini İSPARK'ın 274 20 20 numaralı Hizmet Hattı'na iletebilecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.