1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Bodrum Güllük Marina Ekim'de açılıyor
Bodrum Güllük Marina Ekim'de açılıyor

Bodrum Güllük Marina Ekim'de açılıyor

Güvercinlik, Torba, Gündoğan, Türkbükü ile Yunanistan’ın Leros, Kalimnos, Farmakoni adalarına ve Didim’e çok yakın konumda bulunan Güllük Marina, 2015’in Ekim ayında hizmete açılıyor

A+A-

Denizdeki uğrak noktalarına yakınlığının yanı sıra Güllük Marina, Bodrum Havaalanı’na da sadece 10 dakika mesafede yer alıyor.Egesu Marina tarafından 60 milyon liralık yatırımla inşaatına 2014 yılı Ağustos ayında başlanan Bodrum Güllük Marina, belli noktalara yakınlığı ile cazibeli bir merkez olmaya hazırlanıyor.

15 metreden 70 metreye kadar 350 yat bağlama kapasitesine sahip olduklarını belirten Egesu Marina Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Şengül, “Güllük Marina’yı hayata geçirirken Bodrum aşığı biri olarak Bodrum’a yatırım yapmanın heyecanıyla yola çıktık” dedi.

BODRUM HAVAALANI 8 KİLOMETRE UZAKLIKTA

Bodrum Havaalanı’na sadece 8 kilometre mesafede bulunan 58 bin metrekarelik alana ve 4-15 metrelik su derinliğine sahip Güllük Marina’da güvenlik ve konforun ön planda tutulduğunu ifade eden Şengül, sözlerine şöyle devam etti:

“Teknelerin temel ihtiyacı olan su, elektrik, haberleşme ve güvenlik gibi standart hizmetlerin yanı sıra marinamızda bir yat kulüp, spor ve sağlık merkezi, ticari alanlar, restoranlar ve kafeteryalar da yer alacak.

Ayrıca lüks konaklama odaları, yüzme havuzu, alışveriş alanları da bulunacak. Kesintisiz internet erişimi ve TV izleme alanları ile ihtiyaç ve lüksün beraber sunulduğu bir konsept yaratmayı hedefledik.”

Yatçıların uğrak noktasında yer alan, bu arada kardeş marina Port Lasos’a da 3 deniz mili mesafedeki Güllük Marina’da konaklamanın yanı sıra yatlara lojistik hizmet de verilecek.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2152 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.