1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. BSM, Maersk Line’ın gemilerini yönetecek
BSM, Maersk Line’ın gemilerini yönetecek

BSM, Maersk Line’ın gemilerini yönetecek

Bernhard Schulte Shipmanagement ( BSM) dünyanın en büyük konteyner nakliye şirketi Maersk Line’ın gemilerinin yönetiminin tamamını aldı.

A+A-

BSM Gemi İşletmeciliği Merkezi, Hamburg’da bulunan ve halihazırda Maersk tarafından yönetilen 2500 ila 11000 TEU arasında değişen büyüklüklerde altı gemiyi, önümüzdeki beş yıl boyunca idare edilecek.BSM mürettebatı, teknik operasyonlar, güvenlik performansı, çevresel performans ve enerji verimliliği de dahil olmak üzere yönetimin tüm yönleriyle sorumlu olacak.

BSM CEO’su Kaptan Norbert Aschmann, “Biz sürekli Maersk Line filosunun yönetimini geliştirmek için onların amacı doğrultusunda çalışacağız ve bu sözleşmeyi imzaladığımız için son derece gururluyuz.

Bu sözleşme dünyanın en büyük konteyner şirketinin bize olan güvenini gösteriyor. BSM olarak bu sözleşme bizim performansımızın bir anahtarıdır. Başta güvenlik, operasyonel verimlilik vr şeffaflık bizim çalışma prensibimizi yansıtmaktadır” şeklinde konuştu.

Sektörde 25 yıllık tecrübesi olan BSM, 13 bin 500 TEU’ya kadar çeşitli boyutlarda 180 konteyner gemisini dünya üzerinde dokuz bölgede başarıyla yönetmekte.

virahaber.com

Bu haber toplam 1307 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.