1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. BUDO

  4. BUDO ve Kamil Koç, İstanbul-İzmir arasını 2 saat kısaltıyor
BUDO ve Kamil Koç, İstanbul-İzmir arasını 2 saat kısaltıyor

BUDO ve Kamil Koç, İstanbul-İzmir arasını 2 saat kısaltıyor

İDO'nun Metro turizm ile işbirliği yapmasının ardından bir işbirliği haberide BUDO ile Kamil Koç'tan geldi. BUDO, Kamil Koç firması ile yaptığı yeni işbirliğiyle İstanbul-İzmir arasını 2 saat kısalttı.

A+A-

Bursa ile İstanbul arasında deniz ulaşımının yeni markası olan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), Kamil Koç firması ile yaptığı yeni işbirliğiyle hem İstanbul-İzmir arasını 2 saat kısalttı, hem de Kamil Koç ile BUDO aktarmalı yapılan seferlerde vatandaşlara ücretsiz deniz yolculuğu imkanı sağladı.

Bursalıları ekonomik ve kaliteli deniz ulaşımı ile tanıştıran BUDO, farklı kampanya ve uygulamalarla vatandaşlara avantajlı ulaşım imkanları sunmaya devam ediyor. Daha önce Kamil Koç firması ile BUDO arasında yapılan işbirliğinde, Erdek-Avşa-Tekirdağ BUDO biletini ibraz eden yolculara, Kamil Koç'tan Erdek biletlerini 20 TL yerine 16 TL'ye alma imkanı sunulmuştu. İki firma arasında yapılan yeni işbirliğiyle bu kez İstanbul ve İzmir arasındaki mesafe iki saat kısalıyor. Kamil Koç ile İstanbul kalkışlı İzmir, Manisa ve Balıkesir seferlerini BUDO aktarmalı yapan yolculardan, deniz yolculuğu için hiçbir ek ücret alınmazken, yolculuk süresi de 2 saat kısalmış oldu.

Bursa'dan 3, İstanbul'dan da 3 olmak üzere günlük 6 seferde uygulanacak kampanyadan yararlanmak isteyenler Kabataş ve Mudanya BUDO gişelerinden Kamil Koç biletlerini alabilecekler. Mudanya'daki Kamil Koç satış noktası ile Balıkesir Kamil Koç acentesinde de BUDO bilet satışlarına başlandı.

Bu arada günlük yolcu sayısını 5 bine kadar çıkaran BUDO, gelen yoğun talep üzerine Armutlu aktarmalı seferlere de başladı. Haftanın her günü Mudanya'dan sabah saat 09.00'da kalkan gemi ile İstanbul'dan 15.30'da kalkan gemi, seferlerini Armutlu aktarmalı olarak yapıyor.

budo-001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2328 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.