1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. BUDO

  4. BUDO'dan Mudanya- Büyükçekmece arası yeni hat
BUDO'dan Mudanya- Büyükçekmece arası yeni hat

BUDO'dan Mudanya- Büyükçekmece arası yeni hat

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Büyükçekmece-Mudanya arasında deniz otobüsü hattı protokolü için Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e yetki verdi.

A+A-

Bursa'dan İstanbul'a bir deniz otobüsü hattı daha kuruluyor. Büyükçekmece Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre konu meclise, ek gündem maddesi olarak geldi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece Mimarsinan iskelesi ile Bursa'nın Mudanya ilçesi arasında gerçekleştirilecek olan deniz otobüsü hattına yönelik çalışmaların tamamlandığını ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile önümüzdeki günlerde protokol imzalanacağını söyledi. Akgün, "Büyükçekmece-Mudanya arasındaki deniz otobüsü hattı için çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Resmi çalışmaların son ayağı olan protokol aşamasına geldik. İlk etapta Büyükçekmece ve Mudanya arasında günde bir kez karşılıklı sefer yapılacak" diye konuştu.

TRAFİK VE PARK SORUNU YAŞANMAYACAK

Deniz otobüsü seferlerinin başlamasıyla birlikte bölgede trafik ve park sorunu yaşanmaması için gerekli proje ve önlemlerin hazır olduğunun altını da çizen Başkan Akgün, "Bu deniz otobüsü seferinin İstanbul halkından büyük rağbet göreceğine inanıyorum. Yakın zaman sonra sefer sayıları daha da artacaktır. Bu projeye emek veren herkese Büyükçekmece halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

virahaber.com

Bu haber toplam 2164 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.